Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele stukadoor voor "Bepleisteren van volledige woning" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met stukadoors in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende stukadoors, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met stukadoors uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Bepleisteren van volledige woning:

Bepleisteren van volledige woning

Volledige woning binnen bepleisteren op snelbouwstenen. inkom, keuken, badkamer, 4 slaapkamers, living, nachthall. Oppervlakte: 200 m².

Zijgevel bepleisteren

We zoeken een oplossing voor een probleem van doorslaand vocht. Hiervoor zouden we (een stuk van) de zijgevel willen laten bepleisteren. Gevel: steen, witte betonsteen. Huis van 2 verdiepingen , zijgevel. Volledige oppervlakte : 55 m². Geheel of gedeeltelijke bepleistering.

Bepleisteren nieuwbouwwoning

Binnenbepleistering volledige bouw - moet verf klaar staan na de bepleistering.

Pleisterwerken uitvoeren in renovatiewoning

Een volledige woning bepleisteren zowel muren als plafonds. Oppervlakte niet opgemeten.

Muren benedenverdieping bepleisteren

Het is voor de benedenverdieping bij te werken en volledige muren te plakken. Het gaat om een renovatie. Vier kamers en twee gangen.

Buitenmuur bepleisteren

Wij willen graag de volledige achterbouw laten bepleisteren.

Volledige verbouwing bepleisteren

Ik ben een woning aan het verbouwen waarin zeer binnenkort het pleisterwerk moet gebeuren. Mijn geplande stukadoor heeft zwaar geschoven in zijn timing waardoor ik op zoek ben naar een nieuwe. Timing van de werken: zo snel mogelijk na 10 maart. Concreet: 118m² pleisterwerk aanbrengen, voor 90% op bestaand pleisterwerk (de 10% ruwe stukken zijn vlakken afgebroken schouw). Bestaand pleisterwerk voor te behandelen met betoncontact, nadien het stukwerk zelf, jointfinisher en verfklaar afwerken. - 113 m² Gyprocplafonds afwerken: de plafonds zelf zijn reeds geplaatst maar de aansluitingen en hoeken dienen nog afgewerkt te worden: kleefband en hoeken aanbrengen, jointfiller/-finisher aanbrengen en verfklaar afwerken

Bepleisteren van benedenverdieping

Wij zoeken een stukadoor om het volledige benedenverdiep te pleisteren. Keuken, living, hal, badkamer, logeerkamer, berging, wc in bijlage kan u het grondplan vinden.