Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele stukadoor voor "Bepleisteren van de wanden na behandeling vocht" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met stukadoors in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende stukadoors, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met stukadoors uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Bepleisteren van de wanden na behandeling vocht:

Bepleisteren zolderkamer

Zolderverdieping bepleisteren ongeveer 100m². Gyproc wanden zijn juist geplaatst

Woning bepleisteren muren en plafond

Het gaat om een te renoveren huis. Eer zaten gipsplaten op plafond en wanden deze zijn eraf en willen deze nu graag pleisteren. Het gaat om de gehele woning van een 150 m²

Bepleisteren van de wanden na behandeling vocht

De wanden na behandeling van opstijgend vocht en de badkamer kan komen bepleisteren. In totaal is er een 33 m² te bepleisteren.

Nieuwbouw bepleisteren voor ruim 1000 m²

Het gaat om een complete nieuwbouwvilla. Men moet 960 m² wanden en 272 m² plafonds bezetten. Meeste muren zijn stuc-klaar.

Stukken wanden en plafonds

Bepleisteren van gyproc wanden en plafond, muren ongeveer 50 m², schuin plafond ongeveer 8 m², plafond ongeveer 28 m². Op de meeste plaatsen is het enkel de gyproc naden dichten. Afplakken is nodig (laminaat vloer ligt al) betreft 1e verdieping.

Badkamer te bepleisteren

Badkamer van L2.7 m x B 1. 1xH 2. 6m pleisteren om te betegelen. Wanden het liefst in grijs dat snel betegeld kan worden. Plafond standaard. Werken te voorzien eind juni/ begin juli

Pleisterwerk en plaatsen van gyproc

Voor een renovatiewoning zouden wij of de volledige woning laten bepleisteren of laten behangen met vliesbehang. Eveneens zouden wij kamers maken in de zolder en dus gyproc wanden moeten zetten.

Wand haard laten bepleisteren in betonstuc

Wij willen graag in november de wand van de haard laten bekleden in beton cire, andere werken(badkamer,wanden... ) volgen na een positieve evaluatie & realisatie. Afmetingen: wand = H 2,917m. L 3,870m D 50cm + tablet voor het plaatsen van haard over de vermelde L van de afmetingen.