Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele stukadoor voor "Betonstuc plaatsen in kelder" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met stukadoors in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende stukadoors, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met stukadoors uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Betonstuc plaatsen in kelder:

Betonstuc plaatsen in kelder

Wij willen graag de muren van onze kelderruimtes voorzien van betonstuc. De opplakte van de muren bedragen circa 114M2. De wanden zijn nu van baksteen. Ook zouden wij de betonnen vloeren in de kelder willen afwerken.

Inloopdouche plaatsen met betonlook afwerking

Had graag een inloopdouche in betonstuc laten uitwerken. Oppervlakte badkamer is 15 m². Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc

Wand haard laten bepleisteren in betonstuc

Wij willen graag in november de wand van de haard laten bekleden in beton cire, andere werken(badkamer,wanden... ) volgen na een positieve evaluatie & realisatie. Afmetingen: wand = H 2,917m. L 3,870m D 50cm + tablet voor het plaatsen van haard over de vermelde L van de afmetingen.