Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele stukadoor voor "Bezetten van buitenmuur" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met stukadoors in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende stukadoors, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met stukadoors uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Bezetten van buitenmuur:

Buitenmuur bepleisteren met cementpleister

Het dak van de buurman is in de storm van enkele maanden geleden gaan vliegen. Nu is er vocht door de slagregen. We zouden graag de muur die nu een buitenmuur is geworden volledig laten afkappen en afval laten afvoeren en achteraf laten bezetten met een cementbezetting om voor een waterdichting te zorgen (+- 40 m²-grondlengte=9m). Toegang tot het pand van de buurman is geen probleem. Bovendien hadden we graag onze tuinmuur van 7 meter lang 2 meter hoog gelijktijdig laten bezetten met cementbezetting (fijnere afwerking).

Bezetting buitenmuur en beitsen ramen/voordeur

Waterdicht bezetten-stuccen van een buitenmuur op baksteen onder afdak. Ongeveer 8 m² beitsen van een voordeur en een grote partij houten ramen (voorkant en achterkant)

Bezetten van buitenmuur

Sinds enkele jaren geleden heb ik mijn buitenmuren laten bezetten. Enige tijd later ging mijn buurman 1 vd gezamenlijke muren de dekstenen ervan vervangen. Sinsdien ziet mijn hele muur groen . Ik denk van de regen die tegen de muur drupt omdat de afdekstenen volgens mij niet goed liggen.

Bezettingswerken veranda

Na aanbouw van veranda, de binnenmuren (façadegevel - buitenmuur wordt binnenmuur) bezetten . Totale oppervlakte te bezetten 12 m² is binnenwerk.

Muur bezetten met cement

Een buitenmuur van een garage van 15 m² bezetten met cement.

Buitenmuur bepleisteren

Wij zoeken iemand voor het bezetten van een buitenmuur van ca. 7 m² plus omliggend nog een beetje voegwerk... Kunnen we daarvoor bij u terecht?

Buitenmuur bezetten

Buitenzijde van mijn volledig huis bezetten.Oppervlakte ?

Buitenmuur bezetten

Graag offerte voor bezetting tuinmuur (oneffen na gedeeltelijke afbraak woning) +/- 20m²