Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele stukadoor voor "Bezetten slaapkamer" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met stukadoors in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende stukadoors, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met stukadoors uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Bezetten slaapkamer:

Bezetten slaapkamer

Na het verwijderen van de plinten en behangpapier in de slaapkamer is er een deel van de bezetting meegekomen. Wij zoeken iemand om dit terug gelijk te maken voor ons. De kamer is 18m² met een plafond van 2m50 hoog.

Gyprocwerken en pleisterwerken uit te voeren in woning

living : gyproc plafonds steken, muren bezetten zolderkamer : isoleren, gyproc wanden steken slaapkamer : gyproc plafond steken gang : muren bezetten

Bezetten van slaapkamer

Slaapkamer van 2.40 meter hoog. muur van 3.5 m breed muur van 4 m breed muur van 1 meter breed muur van 3 meter breed We hebben ons vlies behang verwijderd en daarmee is de bezetting er mee afgekomen op verschillende plaatsen . We hebben er alles afgestoken wat er afkwam met een plamuurmes want was maar zeer dun bepleistert. Dus op plaatsen waar het los was is het verwijderd en op andere plaatsen hangt het er nog aan. Zou helemaal terug behang / schilder klaar gemaakt moeten worden.

Vochtige muur opnieuw bezetten

Vocht in muur van slaapkamer door aanpalende badkamer. Voegen herstellen en muur opnieuw bezetten.

Muren en plafond bezetten

Plafond in slaapkamer 1 moet bezet worden, 3,90 m x 5,00 m. 2 muren slaapkamer 1 bezetten: 3,90 m x 2,80 m en 5 m x 2,80 m. 3 muren in slaapkamer 2 bezetten: 3,40 m x 2,80 m, 3,40 mx 2,80 m en 3,62 m x 2,80 m.

Bezetten stukken muur in slaapkamer

Ik wil graag 3 muren laten bezetten. Het gaat om zo een 15 m² in totaal.

Herstellen waterschade aan muur en plafond in slaapkamer

Door een lekkende verwarmingsketel bij mijn bovenbuur heeft mijn slaapkamer waterschade opgelopen. Een deel van het plafond in de hoek en de muren zijn beschimmeld (zelfs op sommige plekken zwarte schimmel !). Het betreft ca. 3 à 4 m2. Ik moet een bestek laten opmaken voor de verzekering. Ik wil weten of u het eerst opnieuw moet bezetten vooraleer u begint te schilderen. Ik vraag me ook af hoe lang het eerst nog moet uitdrogen. De vaststelling is nog maar pas dit weekend gedaan. Gisteren heeft de bovenbuur de ketel laten herstellen en zou er geen water meer mogen lekken. Kan er iemand langskomen voor een offerte ?

Kamermuren injecteren, bezetten en bepleisteren

Woonkamer : muren injecteren opp. Ong. 35m² Slaapkamer 1 :muren injecteren, bezetten en bepleisteren opp. Ong. 18m² Slaapkamer 2 : muren injecteren, bezetten en bepleisteren opp. Ong. 15m²