Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele stukadoor voor "Bezetten volledige nieuwe woning" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met stukadoors in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende stukadoors, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met stukadoors uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Bezetten volledige nieuwe woning:

Volledige woning bezetten

Volledige woning bezetten, gelijksvloers en 1e verdiep. Ondergrond zijn Ytongblokken. Openbebouwing 9m x3m grondoppervlakte

Bezetten volledige nieuwe woning

Volledige woning bezetten

Woning opnieuw bezetten

We willen graag onze volledige woning opnieuw laten bezetten. Oppervlakte : 1 ste verdieping 2 ruimtes 16 m² - traphall en beneden 70 m² voor 2 grote ruimtes.

Plafond herstellen

Wij zouden graag een klein stukje plafond laten bezetten 2m², en daarna het volledige plafond wit laten schilderen 30m².

Bezetten van muren en plafonds

Betreft een bestaande woning met heropbouw in nieuwbouw, volledige bezetting van de muren en plafonds indien mogelijk. Volledige woning. Huis was afgebrand en volledig gerenoveerd.

Herstelling pleisterwerk binnen en buiten

Hebben vele scheuren in ons pleisterwerk binnen die we graag gerepareerd zien (scheuren in bijna alle naadlijnen en naast deuren en ramen (niet enkel in de naden) + dienen ook volledige achtermuur opnieuw te laten bezetten met crepie, de huidige besetting brokkelt volledig af

Gevelisolatie crepi

Ik wil graag de volledige achtergevel van mijn huis + buitenmuren badkamer laten isoleren en met crepi bezetten, ook muur die uitkijkt op huis van de buren. Totale oppervlakte ergens rond de 50 m² vermoed ik.

Bezetten van een volledige slaapkamer ...

Bezetten van een volledige slaapkamer met schouw, oud pleisterwerk is reeds verwijderd. Cementeren en bezetten van een kelder, oud pleisterwerk is vewijderd.