Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele stukadoor voor "Binnenpleisterwerken uitvoeren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met stukadoors in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende stukadoors, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met stukadoors uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Binnenpleisterwerken uitvoeren:

Binnenpleisterwerken uitvoeren

Het zou gaan over het eerste verdiep daar hing een oude leempleister die is nu weg en is nu ruwe steen. En beneden in de living is er al pleister maar is niet mooi vlak zou dit iets beter willen en beneden in de berging en wc is er ook ruwe muur die ook bepleisteren.

Bezettingswerken in tweewoonst uitvoeren

Binnenpleisterwerken uitvoeren in een tweewoonst Gelijkvloers 12 op 17; verdiep 12 op 12; zolder 12 op 12 ( enkel rechte wanden) Nieuwbouwwoining.

Binnenpleisterwerken uitvoeren

Wij bouwen met het Euromac2 systeem. Graag vakman voor het plaatsen van binnenpleister en een offerte voor het plaatsen van gyproc. Oppervlakte muren : 260m2 Oppervlakte ramen : 36m2 Oppervlakte plafonds : 162m2 Aantal lopende meters ramen : 21 m

Uitvoeren van binnenpleisterwerken met ...

Uitvoeren van binnenpleisterwerken met aanvangsdatum op korte termijn. Zowel nieuwe als bestaande muren dienen te worden bepleistert. Aanvangsdatum wordt gezien binnen de 30 dagen.