Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele stukadoor voor "Blazen op plafond en waterschade op de muren herstellen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met stukadoors in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende stukadoors, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met stukadoors uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Blazen op plafond en waterschade op de muren herstellen:

Plafond herdoen na waterschade

In mijn nieuwbouw appartement is er, na een forse regenbui, via het plafond water binnen gedrongen. Daardoor is het geschilderde plakwerk nat geworden en vertoont het blazen. De zone beperkt zich tot halve meter in de omtrek van de elektriciteitsdoorvoer; zie bijgevoegde foto.

Blazen op plafond en waterschade op de muren herstellen

Door een lek aan het tapgat aan de hoek van het platte dak is er water in de weflsels gekomen. Er waren waterblazen langs binnen op het gyproc plafond. Eén grote blaas is gebarsten en water is er uit gestroomd. Wij willen nazicht welfsel, nazicht gyproc, eventueel. vervangen indien nodig en later herschilderen.

Bezetten en schilderen plafond en muur na waterschade

Ik heb waterschade in de berging door lek in badkamer bovenbuur. Het plafond en een deel van de muur vertonen blazen.

Muur bovenaan gedeeltelijk opnieuw bezetten en schilderen

Na herstel van lekkende goot (juli) zijn de beschadigde muren poeder droog en klaar voor herstel. De schade vertoont blazen in het pleisterwerk en water vlekken aan binnenmuren van keuken, living en plafond.

Herstellen pleisterwerk en isolatie na waterschade

Door een lek / open afvoerbuis bij bovenbuur is er schade aan het plafond. Er zijn blazen in pleisterwerk wegens insijpelend water. Gyproc, isolatie is beschadigd. Een stuk van ongeveer 2 m² dient vervangen te worden in de living. Een stuk van ongeveer 1 m² dient vervangen te worden in de badkamer.

Plafond repareren

Plafond open keuken van ongeveer 8 m² dient hersteld te worden. Er zijn namelijk blazen in pleisterwerk wegens insijpelend water van de bovenbuur. Plafond maken of zetten vals plafond te bespreken met vakman wat het beste is in deze situatie.

Plafond en muur herbepleisteren

Herstelling schade plafond en muur. Plafond: 2,01 m op 1,78 m: vrij veel blazen (zie foto's) Muur tussen plafond en tegels: rondom 0,63 m - uitzondering: waar schuifdeur is = stukje minder muur. Schade is vrij beperkt op 1 muur (zie foto). De werken mogen uitgevoerd worden wanneer dit het beste past voor mezelf en de hersteller.

Herbepleisten en herschilderen van traphal

Traphal en living. Door bouwwerken naast mij heb ik schade opgelopen. Door vocht is de bepleistering beginnen blazen (muur traphal). Door doorboring waterleiding in het plafond en de muur in de living waterschade opgelopen. Het houdt dus in: bepleistering verwijderen en opnieuw bezetten en daarna ook schilderen. Wil gelijktijdig heel de living laten schilderen.