Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele stukadoor voor "Buitenmuren bezetten met crepi" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met stukadoors in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende stukadoors, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met stukadoors uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Buitenmuren bezetten met crepi:

Buitenmuren bezetten

Stuccen van 3 buitenmuren. Oppervlakte is ongeveer 50 m².

Bezetten van buitenmuur

Sinds enkele jaren geleden heb ik mijn buitenmuren laten bezetten. Enige tijd later ging mijn buurman 1 vd gezamenlijke muren de dekstenen ervan vervangen. Sinsdien ziet mijn hele muur groen . Ik denk van de regen die tegen de muur drupt omdat de afdekstenen volgens mij niet goed liggen.

Pleisterwerken bezetting ytong buitenmuren garage

Bezetten van ytong buitenmuren garage. Te bezetten oppervlakte +/- 21 m².

Gevelisolatie crepi

Ik wil graag de volledige achtergevel van mijn huis + buitenmuren badkamer laten isoleren en met crepi bezetten, ook muur die uitkijkt op huis van de buren. Totale oppervlakte ergens rond de 50 m² vermoed ik.

Kamer later herbezetten en schilderen na waterschade

Graag wil ik een beroep doen op jullie professionals voor de opmaak van een offerte voor het opnieuw bezetten van een binnenmuur (en plafond vermoed ik) in een appartement alsook het schilderen ervan na waterschade te hebben gehad (evt een waterafstotende laag als bescherming aanbrengen?). Indien jullie ook buitenmuren behandelen, zou dit ook besproken kunnen worden voor een herbezetting en schilderen. U mag mij altijd bellen of mailen om een afspraak te maken (liefst zo snel mogelijk, we willen er snel aan beginnen). Hopelijk zijn we bij het juiste adres!

Buitenmuren koertje herbezetten

Een tijdje terug is de bezetting van m'n muren in m'n koertje losgekomen. Graag had ik deze opnieuw laten bezetten. Het gaat om een 3 muren (+/- 15 m²). Foto in bijlage.

Bezetten van buitenmuren

Bezetten buitenmuren ongeveer 118 m² Geen isolatie, spouwmuren reeds geïsoleerd. Momenteel is huis geschilderd na betonbezetting Betreft een oude woning.

Buiten stucwerk te Sluis

Graag hadden wij de mogelijkheden willen kennen voor het stucen van de buitenmuren van onze woning : -welke bezetting voor de muren? -wanneer zouden de werken kunnen aanvangen en hoelang duren ze ? -doet u werken in Sluis, Nederland (naast Knokke)? -prijs Het gaat hier over een woning in Jugendstil (art nouveau) en de te bezetten muren hebben een oppervlakte van ongeveer 220m².