Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele stukadoor voor "Cementbepleistering aanbrengen achtergevel" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met stukadoors in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende stukadoors, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met stukadoors uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Cementbepleistering aanbrengen achtergevel:

Cementbepleistering aanbrengen

Cementbepleistering aanbrengen over een opp. van 2x 6m x 0.7m.

Cementbepleistering aanbrengen

Bestaande cementbezetting die afbrokkelt moet verwijderd worden en opnieuw bezet worden.Deze oppervlakte bevind zich aan de zijkant van het huis boven het dak van de buurman.

Cementbepleistering aanbrengen

2 buitenmuren van een koertje cementeren. Nu mengeling van baksteen en snelbouwsteen. Ook hier en daar wat herstellingswerk nodig (voegen ed)

Cementbepleistering aanbrengen achtergevel

Ons hele huis is geïsoleerd buiten de achtergevel van het huis. Het zou fijn zijn om die ook te laten isoleren en af te werken. In principe maakt het niet uit met welk materiaal de achtergevel afgewerkt wordt: zolang het duurzaam is. Tussen 10 en 50 m²

Cementbepleistering aanbrengen

achtergevel is deels met plaspactune ingesmeerd een 5-tal jaar geleden. Dit is niet het gewenste effect. We zouden onze muur graag laten glad trekken. Aan de vakman om beste type afwerking voor te stellen. Tussen 10 en 50 m²

Cementbepleistering aanbrengen

Betreft een buitenmuur van de buren (snelbouw) die we willen laten bezetten met een dikke laag cementbepleistering. Tussen 10 en 50 m² .

Cementbepleistering aanbrengen

Het gaat om een vrijstaande bungalow. Dus alleen met een begane grond. Het huis is niet gevoegd spouwmuren zijn wel geïsoleerd. Tussen 50 - 100 m².

Cementbepleistering aanbrengen op zijgevel

Oud huis met onfrisse zijgevel, deze zou moeten bepleisterd worden. Ongeveer 50 m². Ook nog een muurtje buiten