Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele stukadoor voor "Cementeren muur" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met stukadoors in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende stukadoors, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met stukadoors uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Cementeren muur:

Cementeren muur

Het betreft een muur van 10 meter lang op 2.9 m hoog. Na afbraak van een toonzaal is de gevel deels in snelbouwstenen gezet die gecementeerd zouden moeten. worden. De muur moet niet geïsoleerd worden.

Cementbepleistering plaatsen

Cementeren van buitenmuren van gerenoveerd gebouw + muur met dikke deklaag. Metselwerk: baksteen + betonsteen Volume: 53,56 x 2,78 = 148,90 m2

Cementeren tuinmuur 290m² (hoogte 3. 25m)

Muur in betonstenen 290 m² dient te worden gecementeerd in rode kleur. Er is al 1 offerte aangevraagd.

Afwerken (bepleisteren of cementeren? ) gemene muur

We willen een stuk van de gemene muur (20m2) laten afwerken zodat we die kunnen schilderen. Er zitten ook gaten in deze muur waar vroeger draagbalken zaten. Foto's ter beschikking.

Pleisterwerk en injectie tegen opstijgend vocht

Ik ben op zoek naar iemand die een muur wilt injecteren, de bepleistering kan verwijderen, de gaten van het injecteren kan cementeren, aanbrengen van folie om toekomstig vocht/zout tegen te houden, bepleistering kan aanbrengen. Oppervlakte zo'n 1. 20mx1. 00m

Herpleisteren van een beschadigde muur

Er moet in een van de kamers van een appartement een beschadigde muur opnieuw bepleisterd worden; werken omvatten het afbikken van de muur (2,8 x 2 m.), het cementeren en opnieuw bepleisteren. Graag zo vlug mogelijk.