Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele stukadoor voor "Egaliseren muur hal" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met stukadoors in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende stukadoors, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met stukadoors uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Egaliseren muur hal:

Egaliseren muur hal

Egaliseren van grove structuurmuur in hal zodat deze schilderklaar is. Hoge muren. oppervlakte moeilijk op te meten hall met hoge muren.

Gyproc plaatsen, egaliseren en bezettingswerken uitvoeren

Renovatie van een HOB : Gyproc plafonds plaatsen in living 41 m², keuken 14 m², kamers 36 m² en badkamer 7.3 m². Egaliseren muur keuken : 2 mm: 42 m². Bezetten muur kamer: 2.6 m². Egaliseren plafond 2 mm: 8,5 m².

Verwijderen structuurverf / muur egaliseren

Een aantal muren in onze woning zijn beschilderd met structuurverf. Wij zouden ze graag laten egaliseren (met muurglad? ) door een vakman. Het betreft voornamelijk de traphal, ruim geschat 4 m x 6 m. Hoeveel zou dit ongeveer kosten?

Bezetten binnenmuren

Bij het wegnemen van kurken wandbekleding is een deel van het oude pleisterwerk losgekomen. - 1 muur moet volledig tot op baksteen terug bezet worden (ca 10 m2) - enkele andere muren waarschijnlijk enkel terug egaliseren (ca 10 + 8 + 4 m2) Evt ook opvullen van sleuven etc na werkzaamheden elektricien. Graag eerst advies.

1. bezetten van een muur (10m²) (of met ...

1. bezetten van een muur (10m²) (of met gyproc en isolatie?) 2. afbreken van schoorsteen en muur egaliseren 3. plafonds (2 kamers) verstevigen met glasvezel om barsten te voorkomen.

Bijwerken/egaliseren van bestaande ...

Bijwerken/egaliseren van bestaande bezetting (woning van 1980, bezetting is nog in goede staat, maar niet volledig effen. Voordien behangpapier op de muur, maar komt er goed af tot op de pleister. Bedoeling is om na het bijwerken de muur te schilderen ipv. behangen. In totaal ongeveer 20-25m², wel een aantal hoeken en kanten om rond te werken (4 ramen, 1 deur, maar de dagkanten van ramen en deur zijn nog quasi perfect)