Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele stukadoor voor "Gat in gyproc schuine wand herstellen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met stukadoors in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende stukadoors, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met stukadoors uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Gat in gyproc schuine wand herstellen:

Gat in gyproc schuine wand herstellen

Er is een gat geslagen in de gyprocwand op zolder. Het gat is ongeveer 30 cm groot en dit moet men herstellen.

Tussenverdieping afwerken met gyproc en gat maken voor trap

Renovatie: Afwerken dak in gyproc. Tussenverdieping vloer deel vernieuwen met osb platen. Stuccen van het plafond verwijderen en gyproc plafond plaatsen. Gat maken om trap te plaatsen. Meeste materiaal kopen we zelf aan.

Bezetten binnen

3 kamers +/- 4 x 3 m, actueel combinatie papier en oude pleister (gelijkvloersappartement in een woning 1934) die momenteel leegstaan. Tevens herstel van 2 x 1 gat in huidige verlaagde gyproc? Plafonds. Electriciteit- en andere werken zijn klaar.

Bestek verzekering herstellen waterschade-gat aan muur

Ik had een lekkende waterleiding in een gyproc muur met crepi bezetting. Na herstelling zit ik daarin met een gat van c.a. 50 cm x 50 cm. Op de aanpalende muur zit een vochtplek van c.a. 150 cm x 100 cm. Graag had ik een voorstel voor de herstelling van gat en vochtplek. De verzekering vraagt een gedetailleerd bestek ter goedkeuring. Graag een prijsofferte voor de verzekering, herstelling is niet zo dringend.

Opvullen van gaten in vals plafond

Opvullen van een 6-tal gaten van ongeveer 70mm in vals plafond (Gyproc). + retoucheren van gaten in 2 muren: 1 gat is zeer klein, andere is rechthoek van 70mm op 150mm.

Ik heb een (sier)schouw / open haard ...

Ik heb een (sier)schouw / open haard uitgebroken en zou het gat willen laten dichtmaken met gyproc + muur terug bezetten