Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele stukadoor voor "Gevel bezetten met crepi of spuitkurk" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met stukadoors in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende stukadoors, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met stukadoors uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Gevel bezetten met crepi of spuitkurk:

Gevel isoleren en met crepi bepleisteren

Gevel bezetten met crepi: Voorgevel 32 m² - twee ramen en deur. Ook isoleren. Zien of dorpels van ramen kunnen herbruikt worden of niet.

Buitenmuren van bakstenen gevel bezetten

Ik zou graag de achtergevel willen laten bezetten. Woning met 2 verdiepingen en bakstenen op de gevel. Oppevlakte van ongeveer 30 m².

Gevel bezetten met crepi of spuitkurk

Betreft gevelrenovatie van een gesloten bebouwing. Vakman voor werkzaamheden met crepi of spuitkurk. Tussen 50 en 100 m²

Gevel van woning bezetten

Door aanleg nieuwe rijweg naast woning vertoont de voor-, zij- en achtergevel scheuren. Expertise verzekering opGraag dringend advies en prijsofferte.

Gevel van woning bezetten

Wij hadden graag voorgevel bezet en misschien ook zijgevel. Onze woning is een halfopen bebouwing. Dienen wij hiervoor iets aan te vragen bij dienst stedebouw?

BUITENGEVEL NINOVE

Isolatie + gevelbezetting in crepi voor een totale oppervlakte van 170 m2 excl. opp. ramen en deuren en poort. Gevel is momenteel in een soort cementering en huis heeft geen enkele vorm van isolatie (EPC>800!) Kan u me op de hoogte houden welke isolatie er zou kunnen gebruikt worden en wat de kostprijs zou zijn? Wat de kostprijs is voor het bezetten met crepi? wat de mogelijke uitvoeringstermijn zou zijn? Alvast bedankt,

bestaande gevel in crepi bezetten .150m2 ...

bestaande gevel in crepi bezetten .150m2 kleur antraciet zwart

aan de buitenzijde isoleren en met ...

aan de buitenzijde isoleren en met crepie bezetten van buitengevel, aan de achterzijde van een half open woning. Gevel bestaat uit vier vlakken van respectievelijk +- 3m, 3m, 4m en 3m lengte, 3.2m hoogte. Met raam openingen.