Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele stukadoor voor "Gevolgschade herstellen na waterschade" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met stukadoors in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende stukadoors, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met stukadoors uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Gevolgschade herstellen na waterschade:

Gevolgschade herstellen na waterschade

Door een lekkage is er zichtbare schade aan een muur. Grote blazen in de verf zichtbaar dus waarschijnlijk de muur opnieuw te bezetten. Op zoek naar een vakman om de gevolgschade te herstellen.

Plafond herstellen na waterschade

Er was een waterlek in het dak met gevolgschade aan het plafond in de living. Plafond : 25 m².

Herstelling muren en plafonds na waterschade

Het gaat over een klein plat dak 2 m op 1 m. Met lek aansluitend herstellen van gevolgschade plafond en muur zie foto's. Ook vervanging van rolluikkast.

Muur en isolatie herstellen na waterschade

Ik zoek iemand die de gevolgschade wegens een lek in mijn dak kan komen herstellen. Het lek in het dak zelf heb ik reeds iemand voor gevonden. Men moet een muur opnieuw plakken en ook de isolatie vervangen.

Herstellen van gevolschade door lek veroorzaakt door bovenbuur

Ik ben eigenaar van een appartement en wil zo snel mogelijk de gevolgschade ten gevolge van een lek laten herstellen. Door een lek bij de bovenbuur zijn er op verschillende muren vlekken ontstaan. Op het plafond is zelfs een stuk van de bepleistering losgekomen. Graag 1 vakman die zowel de bepleistering als de schilder/behangwerken kan herstellen.

Gevolgschade herstellen na waterlek

Ik heb een klein lek in mijn kelder waardoor ongeveer 10 à 20 l water per dag in de kelder komt. 2 muren zijn hierdoor al een drietal weken onderaan nat. Voor de verzekering heb ik een raming van de schade en de herstelling nodig. Oorzaak lek vermoedelijk bij de muren. Bestek voor herbepleisteren , schilderen van muur . Ruimte 12 m² :3m3 op 3m30.

Opmaak bestek en herstellen gevolgschade

Ik heb net een appartement gekocht. Bij mijn renovatiewerken ontdekte ik in de slaapkamer een vochtplek onder het plafond. De verzekeraar raadde mij aan een bestek te laten opmaken. Graag had ik daarvoor beroep gedaan op uw diensten.

Plafond herstellen na waterschade

Wij hebben een lek gehad in de badkamer met de gevolgschade op de beneden verdiep Het plafond is 4 op 4 m en zou moeten herplakt worden of een andere optie ter herstelling. Er is een bijkomend plafond van 4 op 4 dat eveneens behandeld mag worden De gevolgschade is gedekt door de verzekering