Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele stukadoor voor "Gipsplaten afwerken met bepleistering" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met stukadoors in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende stukadoors, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met stukadoors uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Gipsplaten afwerken met bepleistering:

Gipsplaten afwerken met bepleistering

Ik wil mijn gipsplaten op mijn zolder en een kleine kamer laten uitplakken. De wanden zijn reeds geplaatst. Dit is een 50 a 60 m² naar schatting.

Strak stukwerk uitvoeren

Afwerken van een nieuw geplaatst gipskarton plafond Plafond Vierkante meter: 35 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Afwerking zolderkamer

Het aanbrengen en afwerken van gipsplaten (dak is 63 m² met 4 veluxen). Dak is reeds vernieuwd met dakpannen en isolatie.

Afwerken van gipsplaten

Alles opvullen, glad krijgen, etc... Het plaatsen en schilderen doen we zelf... Het betreft een kleine zolder, kleine kamer en hal boven de trap (wanden en plafond). Oppervlakte : ? rijwoning.

Plaatsen en afwerken gyproc

Plaatsen,bepleisteren van voegen en hoeken van gipsplaten gyproc totaal ca 100m2. De platen zouden we zelf aankopen. Te plaatsen in december of januari.

Het werk bestaat uit het bezetten van ...

Het werk bestaat uit het bezetten van een zoldering in een oud achterhuis. Het dak werd onlangs geheel vernieuwd en er werd ook al isolatiewol geplaatst. We zijn dus nu op zoek naar iemand die met gipsplaten (eventueel met MDF-platen) deze zoldering kan afwerken. Het gaat over een zadeldak met drie schuine zijden + een soort dakkappel met 2 schuine zijden. Het hoogste punt van de vloer tot de nok is ongeveer 5 meter. De ruimte zal gebruikt worden als atelier. De afwerking is dus ondergeschikt aan de vraagprijs voor dit werk en de timing voor het starten van de werken. Het werk zou ten laatste einde februari klaar moeten zijn.