Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele stukadoor voor "Gyproc en bezetting herstellen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met stukadoors in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende stukadoors, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met stukadoors uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Gyproc en bezetting herstellen:

Gyproc en bezetting herstellen

Na een lek in mijn dak gehad te hebben, zit ik met schade aan mijn gyproc plafond (ongeveer 1m²) en aan mijn bezetting van de muur (ongeveer 5m² die afgekapt en terug bezet moeten worden)

Bezettingswerkenvan verbouwingswoning

Bezetting 375m2. Gyproc plafonds 175m2.

Bezettingswerken binnen en buitenmuren

- Bezetting 54m² (badkamer en keuken)Gyproc (waterwerend) 14m.Verankering ankerstangen 30 stuks - Verankering chemisch product - Werkuitvoering bezetting 54m² - Werkuitvoering Gyproc 14m² Ruw muren - verankering hier en daar nodig

Bestek verzekering herstellen waterschade-gat aan muur

Ik had een lekkende waterleiding in een gyproc muur met crepi bezetting. Na herstelling zit ik daarin met een gat van c.a. 50 cm x 50 cm. Op de aanpalende muur zit een vochtplek van c.a. 150 cm x 100 cm. Graag had ik een voorstel voor de herstelling van gat en vochtplek. De verzekering vraagt een gedetailleerd bestek ter goedkeuring. Graag een prijsofferte voor de verzekering, herstelling is niet zo dringend.

Gyprocwerken

Wij hadden graag op zolder 1 grote slaapkamer ( +/- 35 m²) willen laten maken. de zolder is reeds geisoleerd. We zouden graag met gyproc werken en deze schildersklaar laten afwerken. Er is geen dakraam. Alleen 1 raam in muur. Bezetting muur snelbouw(incl. afwerking raam)+ stucprimer=15,75m² Gyproctussenwand (dubbele beplating zijde slaapkamer): 15,745m² Gyplat (afwerking dakzijde): 48m² Zou het mogelijk zijn om een richtprijs per m te geven. dit zou liefst uitgevoerd moeten worden tussen september- december 2013. om de kosten eventueel te drukken, wil mijne man eventueel ook helper zijn. dit is geen vereiste, maar als dit kan, staan we er ook open voor.

Afwerken berging

afwerken berging met bezetting /gyproc,zowel muren als plafond. Afmetingen : 3 op 4 m

App st pietersvliet

De muren moeten bezet worden. - 70m2 muuroppervlakte staat reeds oude bezetting op, bij te werken. - 50m2 muuroppervlakte gyproc te bezetten

achterbouw van een oud huis is volledig ...

achterbouw van een oud huis is volledig gerenoveerd en moet bezet worden. De oude bezetting is eraf gehaald en elektriciteit is reeds ingeslepen. Een muur loopt door tot het tweede verdiep (+- 5 meter hoog). Er moeten ook twee ramen afgewerkt worden. Er moet ook een gyproc plafond gestoken worden. Dit is een oppervlak zonder niveauverschil. Deze mag rechstreeks op de oude balken.