Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele stukadoor voor "Gyproc en bezetting herstellen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met stukadoors in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende stukadoors, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met stukadoors uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Gyproc en bezetting herstellen:

Afwerking voorzien na plaatsing raam en deuren

Ik zou de randen van mijn voordeur, raam en deur willen laten afwerken. Afwerking mag in gyproc of bezetting zijn.

Gyprocwerk en schrijnwerk uitvoeren

een vals plafond op aluminium latten is aan de raamzijde gezakt over een 3 tal cm. reden: aluminium profiel waaraan de gyprocplaten bevestigd zijn was vastgemaakt aan verticale rolluik plank vast gemaakt aan plafond. . Die is losgekomen waardoor vals plafond is mee gezakt. herstelling bestaat uit: omhoog duwen van vals plafond . Aluminium profiel waaraan gyproc platen zijn bevestigd losmaken van rolluikplank en rechtstreeks bevestigen aan plafond. Rolluikplank ook terug bevestigen aan bestaande houten balken van oorspronkelijk plafond . verwijderde gyproc plaat herplaatsen,( dikte 9 mm en 60 cm breed) bezetting ervan herstellen en verven. verf wordt door mij geleverd. appartement op 2de verdieping lengte voorgevelzijde 3 m.

Herstellingswerk plafond na waterschade

Door waterschade is een deel van het plafond naar beneden gekomen. Op een oppervlakte van ongeveer 3 vierkante meter moet de oude bezetting verwijderd worden, nieuwe gyproc geplaatst worden en afwerking gebeuren (wit schilderen). Offerte moet in detail opgemaakt worden voor verzekeringen. De werken zijn dringend.

Gyproc en bezetting herstellen

Na een lek in mijn dak gehad te hebben, zit ik met schade aan mijn gyproc plafond (ongeveer 1m²) en aan mijn bezetting van de muur (ongeveer 5m² die afgekapt en terug bezet moeten worden)

Bezettingswerkenvan verbouwingswoning

Bezetting 375m2. Gyproc plafonds 175m2.

Bezettingswerken binnen en buitenmuren

- Bezetting 54m² (badkamer en keuken)Gyproc (waterwerend) 14m.Verankering ankerstangen 30 stuks - Verankering chemisch product - Werkuitvoering bezetting 54m² - Werkuitvoering Gyproc 14m² Ruw muren - verankering hier en daar nodig

Bestek verzekering herstellen waterschade-gat aan muur

Ik had een lekkende waterleiding in een gyproc muur met crepi bezetting. Na herstelling zit ik daarin met een gat van c.a. 50 cm x 50 cm. Op de aanpalende muur zit een vochtplek van c.a. 150 cm x 100 cm. Graag had ik een voorstel voor de herstelling van gat en vochtplek. De verzekering vraagt een gedetailleerd bestek ter goedkeuring. Graag een prijsofferte voor de verzekering, herstelling is niet zo dringend.

Gyprocwerken

Wij hadden graag op zolder 1 grote slaapkamer ( +/- 35 m²) willen laten maken. de zolder is reeds geisoleerd. We zouden graag met gyproc werken en deze schildersklaar laten afwerken. Er is geen dakraam. Alleen 1 raam in muur. Bezetting muur snelbouw(incl. afwerking raam)+ stucprimer=15,75m² Gyproctussenwand (dubbele beplating zijde slaapkamer): 15,745m² Gyplat (afwerking dakzijde): 48m² Zou het mogelijk zijn om een richtprijs per m te geven. dit zou liefst uitgevoerd moeten worden tussen september- december 2013. om de kosten eventueel te drukken, wil mijne man eventueel ook helper zijn. dit is geen vereiste, maar als dit kan, staan we er ook open voor.