Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele stukadoor voor "Gyproc dubbele scheidingswanden plaatsen voor 82m² voorzetwand van 18m²" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met stukadoors in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende stukadoors, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met stukadoors uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Gyproc dubbele scheidingswanden plaatsen voor 82m² voorzetwand van 18m²:

Gyproc dubbele scheidingswanden plaatsen voor 82m² + voorzetwand van 18m²

We willen verschillende kamers maken van een grote open ruimte. op basis van de tekening is er voor 82m² aan dubbele scheidingswanden te plaatsen plus een voorzetwand van 18m². Het is voor ons van belang dat het uitstekend geïsolleerd wordt tegen geluid.

Gyproc scheidingswand + voorzetmuur plaatsen

Ik wil een gipsen scheidingswand laten plaatsen met een deur in. Het betreft een dubbele wand met ertussen isolatie. lengte is ongeveer 385 cm en hoogte 250 cm. Omdat het een zolderkamer is onder een schuin dak valt daar nog een hoek af. De voorzetwand is ongeveer 250 cm in de lengte en ongeveer 250 cm hoog.

Gyproc scheidingswand plaatsen

Ik wil een gipsen scheidingswand laten plaatsen met een deur in. Het betreft een dubbele wand met ertussen isolatie. lengte is 385 cm en hoogte 235 cm. Omdat het een zolderkamer is onder een schuin dak valt daar nog een hoek af (zie bijgevoegde foto). Gelieve de kostprijs van materiaal en werkuren apart te vermelden op de offerte.

Gyprocwerken

Wij hadden graag op zolder 1 grote slaapkamer ( +/- 35 m²) willen laten maken. de zolder is reeds geisoleerd. We zouden graag met gyproc werken en deze schildersklaar laten afwerken. Er is geen dakraam. Alleen 1 raam in muur. Bezetting muur snelbouw(incl. afwerking raam)+ stucprimer=15,75m² Gyproctussenwand (dubbele beplating zijde slaapkamer): 15,745m² Gyplat (afwerking dakzijde): 48m² Zou het mogelijk zijn om een richtprijs per m te geven. dit zou liefst uitgevoerd moeten worden tussen september- december 2013. om de kosten eventueel te drukken, wil mijne man eventueel ook helper zijn. dit is geen vereiste, maar als dit kan, staan we er ook open voor.

particuliere prijsvraag voor ...

particuliere prijsvraag voor pleisterwerk op 8 muren (snelbouw 14x14x29cm) op ruim 1e verdiep goed bereikbaar via trapgat 1Mx1M50 in dubbele garage nabij grote oprit, totale oppervlakte pleisterwerk circa 130m2, prijs voor klassiek plieisterwerk en spuitplamuur, bugdet nog te bepalen, gyproc kan ik zelf, plakken niet.