Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele stukadoor voor "Gyprocwerken uitvoeren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met stukadoors in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende stukadoors, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met stukadoors uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Gyprocwerken uitvoeren:

Gyprocwerken uitvoeren

Gyproc met isolatieplaten van 10cm plaatsen in grote living van 31m² en 2.5m hoog en afwerken met USB. Gyproc met geluidisolatie plaatsen op plafond van 35m².

Enkele kleinere gyprocwerken uitvoeren

Een deuropening die afgesloten werd, afwerken met gyproc. Oppervlakte: 210 x 85 cm. Daarnaast ook een trapzijkant, waar nu de chauffageketel staat, afwerken met gyproc. Oppervlakte 1m80 op 2m50. Hier moeten ook 2 deuren in zodat we nog overal aan kunnen. Als laatste moet ook een klein leidingsgat dichtgemaakt worden.

Gyprocwerken uitvoeren in de badkamer

Plaatsen en afwerken van 2 wanden en 1 plafond in gyproc voor een badkamer.

Bezettingswerken uitvoeren

Bezettings- en gyprocwerken laten uitvoeren. Een deel van de muren is afgekapt tot aan de baksteen, een ander deel heeft enkel een afwerkingslaag nodig om het schilderklaar te maken. 2 plafonds zouden we graag in gyproc hebben. Alles in totaal gaat het om ruw geschat 50 m². Werken in de traphal, living, keuken, 2 slaapkamers en badkamer.

Bepleistering en gyprocwerken uitvoeren

De traphal is drie verdiepingen hoog. Uit te voeren werken: - het pleisterwerk op de muren en het plafond herstellen - op de 3de verdieping ook nog gyproc plaatsen waar nodig - corrigerend behang aanbrengen (- optioneel: verven) (- optioneel: de trapleuning herstellen + verven) 8mL 1,5B X3

Gyprocwerken uitvoeren

3 slaapkamers van ongeveer 4x3, + badkamer en hal/toilet 4m² gyproc plafond plaatsen met spots plaatsing voor hal en centraal lichtpunten in de slaapkamers en T licht boven lavabo badkamer + meer spots. Eind november uit te voeren.

Heel dringende gyprocwerken uit te voeren

Onze Gyprocman heeft het laten afweten... Wie kan er volgende week in Kessel-Lo nog de volgende gyprocwerken komen uitvoeren: - Gyproc tegen bestaande muur zetten van 6 m lang, die een raam en een deur bevat. - Een bestaand gyrpoc plafond (3 x 10) moet 5 cm worden verlaagd. - Rond een nieuw schuifraam van zeven meter dient beschadigde gyproc worden hersteld. Mag voor vaste prijs of op uurbasis.