Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele stukadoor voor "Herpleisteren en schilderen van muur plafond na waterlek" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met stukadoors in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende stukadoors, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met stukadoors uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Herpleisteren en schilderen van muur plafond na waterlek:

Herpleisteren en schilderen van muur/plafond na waterlek

Na een waterlek bij de bovenbuur dient een deel van het plafond te worden bepleisterd (er is een deel van het bestaande pleisterwerk naar beneden gekomen). Verder moet het plafond en de zijmuren opnieuw beschilderd worden. Oppervlakte van het lek in het plafond is ongeveer 10m². De zijmuur is 2.5m op 1.5m.

Pleisterwerk in leefruimte en gang herstellen

Door injectie tegen opstijgend vocht is 1 zijde van de gang en de leefruimte circa 1 meter afgekapt. Er zijn ook barsten in het pleisterwerk. Dus graag herstel barsten, verwijderen losse stukken pleister en herpleisteren waar nodig, klaar om te schilderen. Achter de plint opvullen met compactuna en cement en plinten opnieuw plaatsen. Eventueel kunnen ook de schilderwerken behoren tot de opdracht (dan wel met ecologische, goed afwasbare verf).