Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele stukadoor voor "Herstellen binnenmuur n a v waterschade" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met stukadoors in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende stukadoors, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met stukadoors uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Herstellen binnenmuur n a v waterschade:

Herstellen binnenmuur n.a.v waterschade

Vakman voor gevolgschade aan een binnenmuur door waterschade (waterinsijpeling, roestvlelken, loskomende verf,...). De schade is allicht een gevolg van een gebrekkig onderhoud aan het dak van de aanpalende buren. 2muren schade.

Binnenmuur herbepleisteren

De binnenmuur van één van de slaapkamers is door insijpelend water beschadigd . We zouden graag deze muur laten herstellen.

Herstellen van scheur in binnenmuur

In de muur in de gang op de bovenste verdieping is er een diagonale scheur die ik graag hersteld zou gezien hebben. Het is geen diepe noch brede scheur en ongeveer een meter lang. Het is een binnenmuur die ligt aan een gevel muur, onder het dak.

Binnenmuur herstellen na waterschade

Door waterschade is de binnenmuur van mijn woonkamer beschadigd. Ik zou graag een offerte hebben voor afkappen van muur, terug bezetten en schilderen van de woonkamer.

Herstellen van muren na waterschade

Wegens schade in het bovenliggende dak zijn is onze binnenmuur in de slaapkamer beschadigd, we zoeken een stukadoor/schilder om een bestek op te maken voor herstelling van deze muren.

Herstellen pleisterwerk na waterschade

Door een ondertussen verholpen vochtprobleem hebben wij schade aan de bepleistering van een binnenmuur. Deze schade breidt zich uit over een breedte van 3 meter en hoogte (van vloer tot plafond) van 2 m 44. Huis is gelegen in centrum van Aalst.

Scheuren binnenmuur herstellen

Scheuren in de muur: Aan de binnenmuur waar de trap is. Graag ter plaatse komen kijken om de scheuren te zien, herstellen.

Herstellen van scheur aan muren

Herstellen van scheur aan binnenmuur veroorzaakt door werken uitgevoerd in aangrenzend gebouw. Bepleisteren van muren :16 tot en met 30 m²