Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele stukadoor voor "Herstellen crepi van gevel" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met stukadoors in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende stukadoors, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met stukadoors uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Herstellen crepi van gevel:

Herstellen crepi van gevel

Wij zoeken iemand met kennis van crepi gevels en daar herstellingen wil aan uitvoeren. Enkele barsten. We weten dat dit zichtbaar zal blijven.maar volledig herbezetten is geen optie. Dus correcte uitvoering en correcte prijs. Oppervlakte 100 m². 2 kleine herstellingen Crepie zonder isolatie

Crepi herstellen / opfrissen

Voorgevel crepi (geel/rood) van ongeveer 5jaar, onderaan beschadigd door wagen ('s aangereden). Wens te laten herstellen en eventueel een opfrissing (?). Anti lek onder ramen is ook nodig.

Herstellen van crepi aan gevel

Wij hebben onlangs een huis aangekocht en op enkele plaatsen is er schade aan de crepi. Wij willen dat deze stukken hersteld worden. Na de herstelling van de crepi zijn wij van plan om zelf de gevel te schilderen. Eind oktober uit te voeren.

Crepi herstellen of opnieuw te plaatsen voor één gevel

Bestaande crepi is beschadigd, weg en gebarsten +- 100 m². Moet hersteld of herdaan worden. Liefst voor eind september.

Crepi herstellen

Ik had graag bestaande crepi laten herstellen aan mijn woning. Graag ter plaatse komen kijken voor de oppervlakte.

Bestek verzekering herstellen waterschade-gat aan muur

Ik had een lekkende waterleiding in een gyproc muur met crepi bezetting. Na herstelling zit ik daarin met een gat van c.a. 50 cm x 50 cm. Op de aanpalende muur zit een vochtplek van c.a. 150 cm x 100 cm. Graag had ik een voorstel voor de herstelling van gat en vochtplek. De verzekering vraagt een gedetailleerd bestek ter goedkeuring. Graag een prijsofferte voor de verzekering, herstelling is niet zo dringend.

Herstellen van scheur in crepi

Scheur in buitenmuur (crepi) herstellen.

De muren in de traphal (gelijkvloers + 2 ...

De muren in de traphal (gelijkvloers + 2 verdiepingen) zijn bezet met crepi, dewelke ondertussen reeds zo'n 50 jaar oud is. Gezien er enkele plaatsen zijn waar het bezetsel los zit zouden wij op deze plaatsen het bezetsel willen laten herstellen en de volledige muur opnieuw met crepi laten bezetten.