Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele stukadoor voor "Herstellen van scheuren in muren schilderen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met stukadoors in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende stukadoors, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met stukadoors uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Herstellen van scheuren in muren schilderen:

Herstellen en herschilderen van buitencrepi

Wil graag mijn buitencrepi laten herstellen ( enkele scheuren ) en alles laten herschilderen. Buitengevel van woning : 2 verdiepingen. 3 gevelwoning.

Plafond herstellen en opnieuw schilderen

Door een infiltratie van water via het dak vertoont mijn plafond scheuren en vochtvlekken (over 4 à 5 meter). Mijn appartement is van de jaren 1930. Reparatie en schilderwerken zouden kunnen uitgevoerd worden na reparatie van het dak (en nodige droogtijd ???).

Herstellen van scheuren in muren + schilderen

Er zitten verschillende dwarsliggende scheuren op verschillende plaatsen in onze woning. In de hoek plafond, rond deurstijlen en ramen alsook midden op de muren.

Herstellen waterschade plafond en muren

Door lek van plat dak van appartement-gebouw heb ik schade binnen. Plafond keuken, plafond hal, plafond slaapkamer ook vertonen er scheuren in de muren. Graag herstellen van plafond en muren en de nodige schilder werken. Is voor de verzekering maar uiteraard moet dit ook uitgevoerd worden.

Plafond herstellen

Ik heb problemen met mijn plafond. Ik zoek dus dringend een vakman. Het is verzakt en de lijsten scheuren door. Het plafond zou moeten worden hersteld.

Herstellen barsten en vochtschade in plafond

Ik heb in mijn slaapkamer enkele scheuren in mijn plafond. Bij periodes van langere regenval of sneeuw komen er ook druppels door... graag had ik dit laten herstellen. Ook de opening waar de aansluiting van de verlichting doorkomt mag toe gemaakt worden. Het lek zelf is normaal gezien opgelost, ik zoek dus iemand voor de herstelling.

Herstellen van scheurtjes

Herstel van scheuren in living. Allemaal kleine scheurtjes, barsten.Meer dan 100 m². herstel en oorzaak.

Scheuren binnenmuur herstellen

Scheuren in de muur: Aan de binnenmuur waar de trap is. Graag ter plaatse komen kijken om de scheuren te zien, herstellen.