Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele stukadoor voor "Herstellingen uitvoeren na waterschade" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met stukadoors in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende stukadoors, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met stukadoors uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Herstellingen uitvoeren na waterschade:

Herstellingen uitvoeren na waterschade

Binnen pleisterwerk na waterschade 15m² Schilderen living plafond +-70m², muren +- 26 lopende meter Schilderen keuken plafond +-16m² , muren +-7 lopende meter hoogte 2,75m Vervangen raamdorpels schuiframen in travertin 12 m

Herstellingen uitvoeren na waterschade

Door een lek bij de buren is er aan onze badkamermuur waterschade. Het deurkader van de badkamer bevat schimmel en is uitgezet waardoor de deur klemt. Ik verondersel dat de deur niet vervangen hoeft te worden. Ook in de muur zijn er nog zichtbare vochtplekken. Mogelijk is er ook nog meer schade dat momenteel niet zichtbaar is.

Herstellen crepi van gevel

Wij zoeken iemand met kennis van crepi gevels en daar herstellingen wil aan uitvoeren. Enkele barsten. We weten dat dit zichtbaar zal blijven.maar volledig herbezetten is geen optie. Dus correcte uitvoering en correcte prijs. Oppervlakte 100 m². 2 kleine herstellingen Crepie zonder isolatie

Herstellingen uitvoeren na waterschade

Herstellen van waterschade in badkamer alsook gemeenschappelijke traphal van appartement

Herstellingen aan plafond uitvoeren

Een groot gedeelte van plafond is beschadigd door insijpeling water

Herstellingen uitvoeren na waterschade

In onze slaapkamer is een schade wegens een waterlek van bij de buren. Deze muur moet men gans opnieuw pleisteren en schilderen en mogelijks opnieuw isoleren. Ook zijn er een aantal andere muren getroffen door het lek en deze moeten dan ook mogelijks opnieuw worden gedaan.

Klein bezetwerk in slaapkamer

We zijn onze slaapkamer aan het restaureren. Een bezetter zou deze namiddag kleine herstellingen komen uitvoeren, maar heeft last minute afgebeld. Aangezien ik zelf het schilderwerk gepland heb, zoeken we zo snel mogelijk een bezetter die ons uit de nood kan helpen

Plaatsen en herstellen van pleisterwerk

In de berging, badkamer en tussen liggende gang wil ik graag diverse herstellingen laten uitvoeren. Krom geplaatste hoeken dienen verwijderd te worden en vervangen door rechte stukken (van plafond tot vloer). Ovale muren dienen rechtgemaakt te worden eventueel door plaatsen van gyprocpanelen.