Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele stukadoor voor "Herstellingswerken uitvoeren na waterschade" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met stukadoors in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende stukadoors, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met stukadoors uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Herstellingswerken uitvoeren na waterschade:

Herstellingswerken uitvoeren na waterschade

Op zoek naar een vakman om herstellingswerken te doen na waterschade. Men moet een 20-30 m² in de gang herbepleisteren. Ook in de badkamer moet men beschadigde gyproc behandelen.

Herstellingswerken na waterschade uitvoeren

Er is waterschade aan het plafond en het plafond boven de douche door een lek van onze bovenburen. Men moet 3 muren van de badkamer en het plafond herplakken en opnieuw schilderen. Ook in de living moet men een plafond herstellen.

Pleisterwerken uit te voeren

Ik zoek iemand die herstellingswerken -pleisterwerk kan uitvoeren aan binnenmuren van een studio's te Gent. Adresgegevens bij afspraak.

Herstellen plafond/muur na waterlek

Door een waterlek aan het dak van het appartementsgebouw, heb ik waterschade aan plafond/muur berging. De oorzaak van de lek wordt binnenkort opgelost, en daaropvolgend zou ik graag de nodige herstellingswerken laten uitvoeren. Bij deze mijn vraag voor een gratis offerte.