Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele stukadoor voor "Herstellingswerken na waterschade uitvoeren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met stukadoors in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende stukadoors, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met stukadoors uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Herstellingswerken na waterschade uitvoeren:

Herstellen muren en plafond na waterschade

Ik heb waterschade in plafond en muur in de keuken. Ik zoek een vakman voor de herstellingswerken.

Herstellingswerken uitvoeren na waterschade

Op zoek naar een vakman om herstellingswerken te doen na waterschade. Men moet een 20-30 m² in de gang herbepleisteren. Ook in de badkamer moet men beschadigde gyproc behandelen.

Muren en plafond herstellen na waterschade

Een klein jaar geleden is het dak van mijn appartement vernieuwd. Tijdens deze werken is er waterschade aan mijn appartement ontstaan. Men moet de muren en het plafond in de keuken herstellen. In de woonkamer zijn er mogelijks ook nog herstellingswerken te doen.

Herstellingswerken na waterschade uitvoeren

Er is waterschade aan het plafond en het plafond boven de douche door een lek van onze bovenburen. Men moet 3 muren van de badkamer en het plafond herplakken en opnieuw schilderen. Ook in de living moet men een plafond herstellen.

Herstelling plafond

Ik heb waterschade geleden aan mijn plafond doordat het plat dak niet geheel waterdicht meer was. Dit wordt inmiddels verholpen met een volledige nieuwe roofing met alles erop en eraan. Eenmaal deze werken gedaan zijn, kan ik iemand aanstellen op de opgelopen schade binnen te laten herstellen. Dit zou via mijn brandverzekering gaan. Vooraleer de verzekering zijn goedkeuring geeft, heb ik een gedetailleerde offerte nodig. De herstellingswerken zal hoofdzakelijk een stuk van het plafond uit te breken zijn en dit dan te vervangen met een nieuw stuk gyproc, het herplamuren en wat opvulling van isolatie-glaswol.

Herstelling waterschade plafond

Wij zijn op zoek naar iemand die ons kan helpen met het herstellen van waterschade aan ons plafond. Kan u aangeven welke herstellingswerken er moeten worden uitgevoerd en aan welke prijs dit zou kunnen? Het gaat om het volgende: - Beschadigd pleisterwerk (+- 4-5 m²) - Vochtplekken en schimmel op vals plafond: slaapkamer (13-14 m²) - Mogelijk ook woonkamer (12-13 m²) en afhankelijk van de schade zelfs de keuken (+- 18m²) Is het volgens u nodig om overal waar er vlekken zijn het vals plafond te vervangen? Of kunnen we dit laten uitdrogen? We kunnen de kost namelijk niet verhalen op de verzekering.

Waterschade Lek afvoer douche

Betreft pleistermuren : Ik heb 2 muren die door vocht beschadigd zijn (leg in afvoer van douche). Graag had ik een offerte voor de herstellingswerken.

Herstellingswerken aan gebarsten en vochtige muren

Barsten in de muur/plafond door afkloppen van bezetting door buur en waterschade door condensatie en dat doordat de buurman zijn achterbouw neergehaald heeft zonder de scheidingsmuur te beschermen. Resultaat vochtige muren. Graag een offerte voor het maken van de barsten in 5 kamers en afkloppen van vochtige (en in de tussentijd beschimmelde) muren en terug bezetten en schilderen.