Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele stukadoor voor "Herstellingswerken na waterschade uitvoeren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met stukadoors in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende stukadoors, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met stukadoors uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Herstellingswerken na waterschade uitvoeren:

Herstellingswerken na waterschade uitvoeren

Er is waterschade aan het plafond en het plafond boven de douche door een lek van onze bovenburen. Men moet 3 muren van de badkamer en het plafond herplakken en opnieuw schilderen. Ook in de living moet men een plafond herstellen.

Herstelling plafond

Ik heb waterschade geleden aan mijn plafond doordat het plat dak niet geheel waterdicht meer was. Dit wordt inmiddels verholpen met een volledige nieuwe roofing met alles erop en eraan. Eenmaal deze werken gedaan zijn, kan ik iemand aanstellen op de opgelopen schade binnen te laten herstellen. Dit zou via mijn brandverzekering gaan. Vooraleer de verzekering zijn goedkeuring geeft, heb ik een gedetailleerde offerte nodig. De herstellingswerken zal hoofdzakelijk een stuk van het plafond uit te breken zijn en dit dan te vervangen met een nieuw stuk gyproc, het herplamuren en wat opvulling van isolatie-glaswol.

Herstelling waterschade plafond

Wij zijn op zoek naar iemand die ons kan helpen met het herstellen van waterschade aan ons plafond. Kan u aangeven welke herstellingswerken er moeten worden uitgevoerd en aan welke prijs dit zou kunnen? Het gaat om het volgende: - Beschadigd pleisterwerk (+- 4-5 m²) - Vochtplekken en schimmel op vals plafond: slaapkamer (13-14 m²) - Mogelijk ook woonkamer (12-13 m²) en afhankelijk van de schade zelfs de keuken (+- 18m²) Is het volgens u nodig om overal waar er vlekken zijn het vals plafond te vervangen? Of kunnen we dit laten uitdrogen? We kunnen de kost namelijk niet verhalen op de verzekering.

Waterschade Lek afvoer douche

Betreft pleistermuren : Ik heb 2 muren die door vocht beschadigd zijn (leg in afvoer van douche). Graag had ik een offerte voor de herstellingswerken.

Herstellingswerken aan gebarsten en vochtige muren

Barsten in de muur/plafond door afkloppen van bezetting door buur en waterschade door condensatie en dat doordat de buurman zijn achterbouw neergehaald heeft zonder de scheidingsmuur te beschermen. Resultaat vochtige muren. Graag een offerte voor het maken van de barsten in 5 kamers en afkloppen van vochtige (en in de tussentijd beschimmelde) muren en terug bezetten en schilderen.

Kleine herstellingen van pleisterwerken

Ik heb 2 relatief kleine herstellingswerken - stukadoor - uit te voeren: - herstellen waterschade: onderkant muur door opstijgend vocht. - herstellen plafond keldertrap

Herstellen plafond/muur na waterlek

Door een waterlek aan het dak van het appartementsgebouw, heb ik waterschade aan plafond/muur berging. De oorzaak van de lek wordt binnenkort opgelost, en daaropvolgend zou ik graag de nodige herstellingswerken laten uitvoeren. Bij deze mijn vraag voor een gratis offerte.

Herstellingswerken aan binnenmuur en ...

Herstellingswerken aan binnenmuur en betonvloer door waterschade van buren