Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele stukadoor voor "Muur plakken met cement pleister" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met stukadoors in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende stukadoors, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met stukadoors uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Muur plakken met cement pleister:

Muur herbepleisteren na vochtschade

Eén muur in de living opnieuw plakken na waterschade. Muur van 2,5 op 3 meter.

Muur plakken met cement & pleister

Een hoeve heeft een binnenmuur die opnieuw moet beplakt worden. Ik schat de lengte op 10m. Hoogte 2,5m.

Muur en isolatie herstellen na waterschade

Ik zoek iemand die de gevolgschade wegens een lek in mijn dak kan komen herstellen. Het lek in het dak zelf heb ik reeds iemand voor gevonden. Men moet een muur opnieuw plakken en ook de isolatie vervangen.

Sleuven van nieuwe elektriciteit dichtplakken

De elektriciteit moet volledig opnieuw worden gelegd en hierdoor zullen er sleuven in de muur geslepen worden. Na het dichten van de sleuven moeten ze opnieuw worden geplakt, zodat de muren weer volledig egaal zijn met het bestaande pleisterwerk. Hiernaast ook een kleine, nieuwe muur te plakken.

Plakken van muur in living

We zoeken nog een vakman voor een muur te plakken van 4,5m lang en een goede 2m hoog. (muur van de living) Einddatum van de verbouwing is 15 juli, dus zoeken iemand die zo rap mogelijk een kleine klus er kan tussen pakken.

Veranda te plakken

15 december zal de ruwbouw van de veranda af zijn. 26 december wordt de elektriciteit gelegd. Plakwerk : 2 muren van ongeveer 8 m², waarvan de ene muur volledig en de andere muur heeft een standaarddeur en een raam.

Plaatsen van wand in gyproc en plakken van steenstrip tegels

Gyprox wand plaatsen :gaat om 45 m². Muur tot 2,7 meter hoogte bepleisteren. werkzaamheden moeten uitgevoerd worden in de periode 23 t/m 29 oktober tevens moet er ook nog een 60 m² steenstrip tegels worden geplakt. Als je dat ook kunt mag je daar ook een offerte voor maken.

Plakken muur badkamer

In Ledeberg dient 1 muur van een badkamer (ongeveer 3 op 3 m) opnieuw gepleisterd te worden. Het is essentieel dat dit gebeurd is voor 28 Feb. 2015, want nadien komt er een nieuwe huurder in.