Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele stukadoor voor "Muur rond nieuwe geplaatste voordeur herstellen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met stukadoors in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende stukadoors, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met stukadoors uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Muur rond nieuwe geplaatste voordeur herstellen:

Pleisterwerk van muur en vensters

Een deel van een muur moet bepleisterd worden waar een deur is toegemetst. Rond bestaande vensters, moet er ook afgewerkt worden met pleisterwerk.

Muur rond nieuwe geplaatste voordeur herstellen

Wij hebben onze oude voordeur eruit laten halen en een nieuwe voordeur laten plaatsen. Daardoor is de muur rond de deur flink beschadigd. Dit zou moeten hersteld worden zodat je niet meer ziet dat de voordeur is vervangen.

Bepleisteren muur

Wij hebben ervoor gekozen om de lambrisering en open haard weg te halen waardoor er 1 muur volledig opnieuw bepleisterd moet worden alsook enkele kleine pleisterwerkjes waar stukjes muur zijn losgekomen bij het verwijderen van lambrisering. Wij zouden dit graag in orde brengen rond half juli-begin augustus aangezien onze vloer half augustus geplaatst wordt. Ongeveer 20 m² + enkele kleine stukken.

Herstellen van bepleistering

Door renovatiewerken van de buren is de bepleistering van de gemeenschappelijke muur (gang oud herenhuis) op verschillende plaatsen losgekomen waardoor er kleine scheurtjes zijn ontstaan. Rond de scheurtjes hoor je een hol geluid als je er met de hand op klopt. Op één plaats is er ook een grotere scheur (van ongeveer 2 m en 3 mm breed) ontstaan. Ik kan moeilijk inschatten om hoeveel m² het gaat, dat zal afhankelijk zijn van de hoeveelheid bepleistering die rond de scheurtjes moet verwijderd worden en opnieuw worden aangebracht.

Gyprocwerken in woning

Er dient gyproc te worden vervangen wegens waterschade: rond een afvoerbuis dient langs 2 zijden (de 2 andere zijden zijn muur) gyproc te worden vervangen over een lengte van 2,5 meter. De werken dienen te gebeuren boven de keldertrap.

Gevelisolatie crepi

Ik wil graag de volledige achtergevel van mijn huis + buitenmuren badkamer laten isoleren en met crepi bezetten, ook muur die uitkijkt op huis van de buren. Totale oppervlakte ergens rond de 50 m² vermoed ik.

Twee binnenmuren bezetten

Ik wil ergens rond 5 november twee muren van elk ongeveer 15 m² laten bezetten. Op dit moment hangen er nog tegeltjes aan die tegen dan zullen verwijderd zijn. De ondergrond is heel waarschijnlijk al een bepleisterde muur.

Heel dringende gyprocwerken uit te voeren

Onze Gyprocman heeft het laten afweten... Wie kan er volgende week in Kessel-Lo nog de volgende gyprocwerken komen uitvoeren: - Gyproc tegen bestaande muur zetten van 6 m lang, die een raam en een deur bevat. - Een bestaand gyrpoc plafond (3 x 10) moet 5 cm worden verlaagd. - Rond een nieuw schuifraam van zeven meter dient beschadigde gyproc worden hersteld. Mag voor vaste prijs of op uurbasis.