Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele stukadoor voor "OSB en gyproc plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met stukadoors in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende stukadoors, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met stukadoors uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor OSB en gyproc plaatsen:

OSB en gyproc plaatsen

OSB platen en gyproc plaatsen aan 2 muren van 35m² samen. Ook 2 stopcontacten erin plaatsen.

Scheidingswand met deur plaatsen op zolder

Scheidingswand in gyproc of osb plaatsen opde zolder/ Lengte 4,8 meter op 2,6 meter hoog, de vloer is van osb. Er moet ook een deur inkomen.

Valse gyproc muren plaatsen

Plaatsen van gyproc muren. Het betreft 3 voorzetwanden aan de voor en achtergevel (isolatie + OSB + Gyproc) en 1 scheidingsmuur op het 1 ste verdiep (Met 2 deuren). De plaatsing van alle profielen (Metal Studs van 75 voor de scheidingswand, metal studs van 50 voor de binnenmuur isolatie) is al uitgetekend op de vloer. Ook de metal studs , het isolatiemateriaal, de osb en de gyprocplaten zijn reeds aanwezig. Materiaal is aangekocht en alles is reeds uitgetekend. Staat klaar om te beginnen.

Tussenverdieping afwerken met gyproc en gat maken voor trap

Renovatie: Afwerken dak in gyproc. Tussenverdieping vloer deel vernieuwen met osb platen. Stuccen van het plafond verwijderen en gyproc plafond plaatsen. Gat maken om trap te plaatsen. Meeste materiaal kopen we zelf aan.

Bezetten gelijkvloers en 1ste verdieping

Ik zoek een bezetter voor het gelijkvloers + 1 s te verdieping. Gelijkvloers is 18 m x 5 m + enkele binnenmuren (in snelbouwstenen - op plan staan deze als gyproc/ OSB) 1ste verdiep is 12m x 5m + binnenmuren (in gyproc)

Opbouw kinderkamer in gyproc

Opbouw kinderkamer: plaatsen osb, isolatie, metalstuds en gyproc. Gaten doorboren nutsvoorziening (leidingen liggen reeds). Materialen door ons voorzien. Kamer ongeveer 12 vierkante meter. 2 schuine wanden.

Renovatie woning - pleisterwerken uit te voeren

Pleisterwerken in totaal van 5 ruimtes. Schets ter beschikking. Ruimte 1 - Keuken "75 m2 (combinatie van repareren & nieuw pleisterwerk ) Afwerken van 2 ramen in total 15 m dagkanten, af te werken met hoekprofiel, dagkanten in gyproc +- 20cmRuimte 2 - living 90m2 (combinatie van repareren & nieuw pleisterwerk ) Afwerken van 2 ramen in total 20 m dagkanten, af te werken met hoekprofiel, dagkanten in gyproc +- 20cmRuimte 3 - slaapkamer 43m2 (combinatie van repareren & nieuw pleisterwerk ) Afwerken van 1 raam in total 15 m dagkanten, af te werken met hoekprofiel, dagkanten in gyproc +- 20cm) Gproc muren13 m2 M-stud / OSB platen ter ondersteuning van 2 radiators

Gyproc plafond plaatsen

Ik wil graag een gyproc plafond laten plaatsen. De totale oppervlakte is 60m2. 30m2 is op een hoogte van 5m50 de rest op 2m50.... Ook moet er 160 mm rotswol in. De wanden zijn in Osb en het dak is in steeldeck. De rotswol heb ik reeds liggen. De werken zouden moeten uitgevoerd zijn voor maart 2015.