Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele stukadoor voor "Plaatsen van gipsplaten plafonds" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met stukadoors in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende stukadoors, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met stukadoors uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Plaatsen van gipsplaten plafonds:

Plaatsen van gipsplaten plafonds

Plaatsen van gyprocplafonds in 3 ruimtes. 2 ruimtes van 4 op 4 meter en een ruimte van 6 x 4 meter. Hier moet men ook led spots voorzien.

Inloopdouche plaatsen met betonlook afwerking

Had graag een inloopdouche in betonstuc laten uitwerken. Oppervlakte badkamer is 15 m². Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc

Afwerken van gipsplaten

Alles opvullen, glad krijgen, etc... Het plaatsen en schilderen doen we zelf... Het betreft een kleine zolder, kleine kamer en hal boven de trap (wanden en plafond). Oppervlakte : ? rijwoning.

Renovatieproject

Plaatsen van 100 m² gipsplaten op houten roostering van zadeldak. Hierin zijn 4 dakvlakramen af te werken. Plaatsen van 50 m² nieuwe wanden op metalstud.

Afbreken en afvoeren gyproc plafond

Graag een vrijblijvende offerte voor volgende werken: 125m² gyproc wanden van een schuin zolderdak afbreken en afvoeren. Wanden zijn bevestigd met schroeven en dicht geplamuurd. Er bevindt zich op sommige plaatsen ook een weinig isolatiemateriaal. Zolderverdieping enkel te bereiken via smalle zoldertrap. Wat zouden dergelijke werken kosten? Afvoer van alle gipsplaten uiteraard inbegrepen. Prijs per m² of de integrale opdracht graag.

Plaatsen en afwerken gyproc

Plaatsen,bepleisteren van voegen en hoeken van gipsplaten gyproc totaal ca 100m2. De platen zouden we zelf aankopen. Te plaatsen in december of januari.

Gipsplaten plaatsen tegen dak

Op recticel isolatieplaten moet gyproc geplaatst worden. Dit is op zolder tegen het schuine dak.

Plaatsen van gipsplaten plafond keuken

Wegbreken van kepers en gipsplaten tegen plafond Plaatsen van latten tegen het plafond Schilderklaar maken van de gipsplaten Afkitten van aansluitnaden