Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele stukadoor voor "Plaatsen vals plafonds woonkamer" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met stukadoors in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende stukadoors, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met stukadoors uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Plaatsen vals plafonds woonkamer:

Asbest verwijderen van vals plafond en nieuwe plaatsen

Ik zou graag het asbest van het plafond in mijn living laten verwijderen. Het gaat om een vlakke asbestlaag van 3m op 7,5m. Indien mogelijk ook een nieuw plafond installeren (gyproc of andere, te bespreken). Ik zoek afzonderlijke offertes voor: - Het verwijderen van het asbest - Het plaatsen van een nieuw plafond

Valse plafond plaatsen met houten kader en gyproc

Gyproc(aba) opp. +/- 20m2 Voor badkamer, gang en hall een vals plafond plaatsen (kader in het hout) en plaatsen van aba gyproc platen zonder afwerking.

Plaatsen vals plafonds woonkamer

plaatsen van een vals plafond met spots in de living: afmetingen ongeveer 7.5 m x 4.5m

Schotten plaatsen aan vals plafond

Bureaus zijn ingedeeld met structuurwand. Boven vals plafond is een plenum waarlangs het geluid zich verspreidt over de bureaus en lawaai maakt. Daar horen schotten thuis maar die zijn neergehaald. Ongeveer 30 lopende meters te plaatsen.

Vals plafond in badkamer plaatsen

Ik zou in een kleine badkamer, 1.60 m x 1.30 m een vals plafond willen plaatsen. Ook moeten hier enkele spots worden aangesloten.

Vals plafond in badkamer plaatsen

Ik verhuur een appartement waar in de badkamer een vals plafond (in plastic) zou moeten gestoken worden vermits er een deel van het pleisterwerk door vroegere waterinsijpeling is losgekomen. Oppervlakte 2 m². Graag een totaalofferte voor zowel materiaal als uren.

Vervangen vals plafond met waterschade

Vervangen van vals plafond waar waterlek was en plaatsen en bepleisteren nieuw plafond. Plafond is 32 vierkante meter.

Vals plafond in badkamer afbreken en nieuwe plaatsen

Na afbraak dient er een nieuw plafond in kunststof geplaatst te worden alsook de verlichting en electriciteit moet worden geïnstalleerd. De afmetingen van de badkamer zijn 3,65m op 3,80m. Verdere info ter plaatse.