Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele stukadoor voor "Plafond renoveren woonkamer" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met stukadoors in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende stukadoors, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met stukadoors uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Plafond renoveren woonkamer:

Plafond renoveren woonkamer

Ik wil mijn plafond in de woon kamer renoveren. Ong 36 m2 - opnieuw stuccen. + Geluidsisolatie plaatsen.

Plafond renoveren in de badkamer

Door waterinsijpeling is het plafond in de badkamer stuk. Het gaat om een plafond in gyproc. Dit moet men herstellen en ook herschilderen.

Woning bepleisteren muren en plafond

Het gaat om een te renoveren huis. Eer zaten gipsplaten op plafond en wanden deze zijn eraf en willen deze nu graag pleisteren. Het gaat om de gehele woning van een 150 m²

3 kamers bezetten

Wij zijn aan het renoveren en er moet een deel opnieuw bezet worden. 3 kamers : living, keuken, badkamers (zonder plafond) het gangetje tussen badkamer en keuken (wel plafond bezetten) 2 poutrelles omkasten en afwerken.

Plafond met stucwerk renoveren

Plafond Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Eventueel isoleren en latex spuiten .

Herstel waterschade

Ik zou het plafond in de woonkamer willen herstellen/renoveren na een geval van waterschade door een lek van het dakterras. Ik zou ook de lek op het dakterras willen afsluiten. Het plafond is door de waterlek verkleurd, afgebladderd en beschimmeld (zie foto's). Ik zou de lek op het dakterras willen afsluiten door roofing te plaatsen. Het dakterras bedraagt circa 20 vierkante meter. Voor de herstelling van de schade aan het plafond moet ik alle plafondpanelen en OSB-platen verwijderen. Ook de isolatie van glaswol is beschadigt door het water. Ik zou graag willen weten hoeveel deze werken allemaal zouden kosten.

Woning laten plakken

Ik ben een woning aan het renoveren. Er is een nieuwe achterbouw gezet met bovenverdieping. De slechte muren zijn voorzien van platen ervoor om makkelijk te plakken. Ik had een plakker maar die kan voor begin oktober niet meer en de werken zouden zich dringend moeten voltooien... Een klein stukje van keuken is reeds gedaan. De rest van de woning moet nog gebeuren. Dit is al eens geschat qua oppervlakte 140,13m², bepleisteren van plafond op welfsels 22,88m², uitpleisteren raamslagen 24,92 lm, uitwerken poutrels 10,7 lm.

Badkamer opnieuw bezetten

We gaan onze badkamer renoveren en ben nog op bezoek naar een goede stukadoor om muren/plafond te bezetten. Een deel zou gecementeerd moeten worden en een deel gewoon bezet. Eventueel zouden we vals plafond in gyproc plaatsen. Badkamer meet 2,45 bij 3,25 en is ongeveer 2,70 hoog.