Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele stukadoor voor "Plakker om woning te bepleisteren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met stukadoors in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende stukadoors, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met stukadoors uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Plakker om woning te bepleisteren:

Plakker om woning te bepleisteren

Crepi bepleisteren buitengevel. Renovatie. gevel :1 vooraan , opzij en achteraan.

Woning laten plakken

Ik ben een woning aan het renoveren. Er is een nieuwe achterbouw gezet met bovenverdieping. De slechte muren zijn voorzien van platen ervoor om makkelijk te plakken. Ik had een plakker maar die kan voor begin oktober niet meer en de werken zouden zich dringend moeten voltooien... Een klein stukje van keuken is reeds gedaan. De rest van de woning moet nog gebeuren. Dit is al eens geschat qua oppervlakte 140,13m², bepleisteren van plafond op welfsels 22,88m², uitpleisteren raamslagen 24,92 lm, uitwerken poutrels 10,7 lm.

Plakken van een woning

Zoek een goede plakker. voor nieuwbouw van mijn zoon, redelijk groot in opp +/- 200m². In het kort de bovenverdieping is bijna af, maar het grootste werk,de benedenverdieping en de trap naar de kelder moet nog gebeuren. Ik zoek nu een plakker die het werk officieel wil af maken en zo snel mogelijk; volgende week of daaropvolgend.

Bepleistering van nieuwbouw

Ben op zoek naar een plakker voor nieuwbouw woning. Garage en berging + verdieping plafond. Plan ter beschikking.

Plakker gezocht om woning te bepleisteren

Wij gaan ons huis in 2 delen renoveren. Hier zijn we dus ook op zoek naar een plakker. Eerst deel zou voor in februari-maart 2016 zijn. Deel 2 zou pas voor in het najaar zijn. Graag hadden wij contact gehad met een plakker die prijs kwaliteit goed in zijn vak is.

Plakker nodig voor aanbouw

Wij zijn van plan om in het najaar (oktober) een aanbouw te doen bij onze bestaande woning. De aanbouw (plat dak) heeft de vorm van een gewone rechthoek met volgende afmetingen: -muur vooraan: 4 meter met daarin een vast raam van 125x145 dat ook moet uitgeplakt worden; -volle muur van 10 meter; -muur achteraan van 4 meter met daarin een vast raam van 220x230 dat ook moet uitgeplakt worden; -aanpalende muur aan het huis van 10 meter met daarin een schuifraam van 220x230 en een opening van 170x200 die ook moeten uitgeplakt worden. Het is de bedoeling om in het nieuw gedeelte een scheiding te maken tussen een eethoek en een kamer vooraan maw er moeten een muur (4 meter dus) gemetst worden ongeveer in het midden waarvan beide zijden moeten geplakt worden.

Plakker gezocht

Voor een renovatie van een woning in Opwijk zoek ik een stukadoor voor deels herpleisteren/ deels herstellen van de pleistering.

Woning laten plakken

Wij beginnen in mei dit jaar te bouwen, een nieuwbouw. Wij zijn nog op zoek naar een goede plakker voor de binnenmuren en plafonds. Is het mogelijk om een offerte te maken als ik het plan eens kan doorsturen ? We zouden alle muren plakken behalve de toiletten, de badkamer en de garage. We zouden alle plafonds plakken behalve die in de toiletten, badkamer en garage. volledige woning