Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele stukadoor voor "Plakwerk" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met stukadoors in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende stukadoors, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met stukadoors uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Plakwerk:

Pleisterwerken uitvoeren

Plaatsen van plakwerk zo 135 vierkant meters alle materiaal zijn al aanwezig.

Plafond herdoen na waterschade

In mijn nieuwbouw appartement is er, na een forse regenbui, via het plafond water binnen gedrongen. Daardoor is het geschilderde plakwerk nat geworden en vertoont het blazen. De zone beperkt zich tot halve meter in de omtrek van de elektriciteitsdoorvoer; zie bijgevoegde foto.

Plakwerk

Wij zoeken iemand in bij ons een paar "plakwerken" te doen. Herstellen plafond na waterlek. Lek is gedicht en alles is droog. Mss stuk afkappen en het herplakken. Ook nog plaatsen van hoekprofiel.

Binnenmuren bepleisteren

Ik wil graag een aantal muren in ons herenhuis laten bepleisteren. We hebben het oude plakwerk verwijderd. Het gaat om een vijftal muren - totale oppervlakte (min deuren en ramen) = ca. 50m2 - redelijk ruwe bakstenen ondergrond - behang en schilderklaar te plaatsen. Na de Kerstvakantie uit te voeren.

Pleisterwerken uitvoeren gelijkvloers woning

Gerenoveerde woning, volledig plakwerk uitvoeren op gelijkvloers. Oppervlakte 100-130 m².

Stuccen en schilderen van plafond na lekkage

Het plafond in de badkamer is losgekomen (plakwerk) na in regening, dit dient te worden hersteld en geschilderd. De oppervlakte is ongeveer 20 m². opnieuw stuccen en verven van het plafond.

Badkamer stukken

Onze badkamer wordt volledig gerenoveerd. Ik moet alleen alles zelf uitbreken, wat reeds is gebeurd. Vooraleer gestart kan worden, moet het plakwerk nog hersteld worden (is beschadigd na het afkappen van oude tegels). Dit gaat om een kleine 30 vierkante meter.

Plakwerk verwijderen en muren plamuren

- 1e muur met dubbele deur. Wegens vochtprobleem (ondertussen oorzaak aangepakt) ongeveer 3 a 4m² plamuur zit los en is te verwijderen. Metalen hoekprofielen (geroest) verwijderen en vernieuwen. Elektrische schakelaar en stopcontact zijn geroest. Volledige wand, (en ook +/- 1m zijwanden) is af te werken en vlak te plamuren. Dit is geschat op ongeveer 8m². - 2e muur met gebogen raam. Wegens vochtprobleem (ondertussen oorzaak aangepakt) ongeveer 3m² plamuur zit los en is te verwijderen en nadien opnieuw de volledige wand en +/- 1. 5m zijmuur vlak te plamuren. En ook de boog op verschillende plaatsen te herstellen. Dit is op ongeveer ook 8m² geschat.