Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele stukadoor voor "Pleisterwerk op verschillende plaatsen herdoen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met stukadoors in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende stukadoors, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met stukadoors uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Pleisterwerk op verschillende plaatsen herdoen:

Pleisterwerk op verschillende plaatsen herdoen

Over heel het appartement is er na het verwijderen van het behang loszittende pleister verwijderd. Deze en scheuren moeten terug bepleisterd worden. Oppervlakte appartement 130 m².

Herstelling pleisterwerk na vochtschade

Door vochtschade zijn er bubbels ontstaan op de muren rondom de douche, zowel in de badkamer als in de achterliggende kamers. Dit zou ik graag laten herstellen. Verschillende muren in verschillende ruimtes. Living : 4 m². Badkamer : 4 m². Slaapkamer : 2m².

Plafond herbepleisteren

Mijn plafond is bepleisterd en het pleisterwerk is op verschillende plekken gebarsten. Oud huis plafondhoogte 3,25 m en oppervlakte ongeveer 14 m2.

Herstellen pleisterwerk gang

Omdat we in de hal een tussenstuk hebben weggedaan, is het pleisterwerk op verschillende plaatsen beschadigd. Graag herstellen van dit pleisterwerk + wegwerken elektrische kabel die hierdoor zichtbaar werd.

Afwerken pleisterwerk zolder en eventueel plaatsen gyproc wand

Na het vernieuwen van ons dak, is het pleisterwerk op verschillende plaatsen beschadigd. Ook rond de 3 nieuwe veluxen moet door de dikkere isolatie een stuk tussen de velux en het bestaande pleisterwerk overbrugd worden. Daarnaast overwegen we de zolder in twee delen te splitsen door middel van gyproc wand.

Herstelling van pleisterwerk muur na waterschade

Door waterlekken van het dak is er op verschillende plaatsen schade in mijn appartement. Ik had graag een bestek voor de herstelling van de muren.

Herstellen pleisterwerk na waterschade

Door waterlekkage bij de bovenburen is er op verschillende plaatsen schade op mijn plafond in mijn slaapkamer. Moet eerst wel offerte laten maken ook voor de verzekering. Vochtplekken en schimmel op mijn plafond. Betreft slaapkamer (10,26 m²)

Herstellen pleisterwerk na waterschade

Door waterlekken bij de bovenburen is er op verschillende plaatsen schade in mijn appartement. Ik had graag een bestek voor de herstelling van de muren.