Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele stukadoor voor "Pleisterwerken in hal uitvoeren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met stukadoors in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende stukadoors, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met stukadoors uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Pleisterwerken in hal uitvoeren:

Pleisterwerken in hal uitvoeren

in de inkomhal had ik last van opstijgend vocht. Deze heb ik vorig jaar laten injecteren en nieuw bepleisteren. Dit jaar heb ik terug probleem met vocht, dit omdat er bij de buren een douchecabine is geplaatst en daardoor mijn nieuw bepleistering losgekomen is, dus voor niets uitgevoerd. Inkomhall : 5 à 6 m. hoogte 2,5 m. Graag zou ik inkomhal opnieuw laten bepleisteren.

Pleisterwerken uitvoeren

Ik heb op de 1ste verdieping in de slaapkamers,badkamer en hal sleuven gemaakt en zou alles terug willen laten bijplakken dat alles schilderklaar is. Zowel muren als plafonds bijplakken.

Dringend pleisterwerk

Gezien wat achterstand in onze verbouwing zoek ik dringend iemand om pleisterwerken te komen uitvoeren... zijnde deze week!! Betreft 1 volledige ruimte (plafond en muren van ongeveer 5 op 4, 1 muur in de badkamer, de hal (muren) en de traphal. U kan mij telefonisch contacteren.

Pleisterwerken in woning

Bepleisteren van plafonds in living, keuken en hal + bepleisteren van hal + wc + living. Het gaat ook om een aantal binnenmuren. Plafonds al gauw 100 a 120 m2. En dan nog de muren.

Het gaat om een klein werk van ...

Het gaat om een klein werk van pleisterwerken binnenpleisterwerken op betonnen plafond plafond keuken en badkamer: 34,9 m2 cementeren op baksteen (voor betegeling badkamer) eenheidsprijs per m2 binnenpleisterwerken op baksteen wanden hal en badkamer: 32,23 m2 dunplamuur op gyproc (gyproc reeds geplaatst) wanden leefruimte en badkamer: 60,85 m2 raamslagen 1,57 m2 of 6,28 m