Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele stukadoor voor "Renovatie na waterschade aan moluren op plafond" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met stukadoors in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende stukadoors, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met stukadoors uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Renovatie na waterschade aan moluren op plafond:

Renovatie na waterschade aan moluren op plafond

Wij hebben door een waterlek op het eerste verdiep schade aan het orignele plafond op het gelijkvloers. Het gaat om een sierplafond met moluren van begin 1900. Er is ongeveer 1 vierkante meter naar beneden gekomen en we zouden de plafond graag terug in de originele staat laten herstellen.

Muren herdoen na waterschade

Renovatie muur toilet en gang. Muur staat vol schimmel door waterlek bij de buren. Herpleisteren? Nieuw vliesbehang?

Renovatie na waterschade

Betreft herstelling tgv waterlek, over 2 verdiepingen, gelijkvloers en eerste verdieping, aan de aanleunzijde naar het huis van de buurman (waar het waterlek initieel vandaan kwam) *Gelijkvloers: muren van 2 kamers zijn nat en beschimmeld door waterlek. In elk van de 2 kamers dienen 2 muren bepleisterd worden. Totale oppervlate van de 4 muren is +/-50m². *Eerste verdieping: de 2 kamers dienen volledig opnieuw behangen worden met glasvezel en beschilderd worden in totaal +/- 120m². Plafond van 1 kamer moet eruit en opnieuw bedekt worden met MDF +/- 16m².

Bepleisteren van het plafond na waterschade

Het zou gaan om een renovatie projectje van ongeveer 24 m² na waterschade. Op zoek naar een stukadoor voor het bepleisteren-stukken van de plafond. Graag zo snel mogelijk een offerte voor de verzekering. Moet nog enkele maanden laten drogen.

Renovatie plafond

Door waterschade is het pleisterwerk van het plafond beschadigd, en deels naar beneden gekomen. Oud gebouw, ondergrond is beton. Te renoveren oppervlak in fucntie van kwaliteit plafond (2à3m² waterschade, oppervlak plafond +-16m²), indien mogelijk ook offerte voor schilderwerk voorzien.Foto ter beschikking.