Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele stukadoor voor "Renovatie woning" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met stukadoors in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende stukadoors, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met stukadoors uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Renovatie woning:

Renovatie woning

Wanden te bepleisteren: Vierkante meter: 830 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond te bepleisteren: Vierkante meter: 320 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Plakker om woning te bepleisteren

Crepi bepleisteren buitengevel. Renovatie. gevel :1 vooraan , opzij en achteraan.

Woning 300 m² bepleisteren

voor onze renovatie bouw (binnenmuren PLS) zijn we op zoek naar een goeie stukadoor. Regio Aalter. (alle werken zijn gelijksvloers - dus geen trappen en...) Periode uitvoeren: oktober

Plaatsen PU molures en rozet op plafond eetkamer en living

Voor de renovatie van onze woning waarbij er nieuwe plafonds geplaatst zijn in de living en eetkamer zijn wij op zoek naar iemand met ervaring in het plaatsen van PU moluren en twee rozetten op het plafond van de benedenverdieping. Hierbij moet er rekening gehouden worden dat er in de eetkamer een verwarmingsbuis langs de muur in het plafond verdwijnt. In de living zal voor plaatsing van de molures nog een omkasting gemaakt worden voor buizen die momenteel nog zichtbaar zijn op bijgevoegde foto.

Pleisterwerken in woning uitvoeren

In kader van renovatie dient de pleisterwerken te worden herdaan. Verhuurwoning. Opervlakte : beneden : 15m op 15 m. ( keuken , living slaapkamer en gang.)

Pleisterwerken bezetten binnenmuren afwerken dagkanten

Wij zijn op zoek naar een bezetter die ons kan voort helpen met onze renovatie. We hebben een bel-etage woning die we in 2 fasen aan het renoveren zijn omdat we er in wonen. De eerste fase is bijna rond, er moeten enkel nog wat kleine pleisterwerken gebeuren zoals afwerken dagkant raam, bijwerken muren waar een nieuwe deur in is geplaatst,.. Als dit klaar is kunnen we afwerken en alles verhuizen voor de tweede fase. In de tweede fase zou onze living, keuken en de ramen volledig aangepakt moeten worden, alsook de traphal. Het is voor ons de bedoeling dat we een bezetter vinden die dit volledig afwerkt voor ons.

Bepleisteren van woning

Ik zou graag een renovatie woning willen laten bepleisteren het gaat over een boven verdieping en onderverdieping.

Stuccen en chappe leggen

Graag een grondoppervlakte van 60 m² chape en pleisteren van die muren tijdens renovatie van onze woning.