Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele stukadoor voor "Scheuren in oud huis herstellen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met stukadoors in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende stukadoors, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met stukadoors uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Scheuren in oud huis herstellen:

Scheuren in oud huis herstellen

Scheuren in alle hoeken op 2de verdieping en onder vals plafond herstellen. Betreft een confortawoning van 1935 die ong. 10j geleden volledig gerenoveerd is. De meeste scheuren zijn recent en worden steeds langer en breder.

Herstellen muur in kelder

Herstellen van verpulverd pleisterwerk en scheuren. Is een oud huis van 1893.

Barsten in binnenmuren bepleisteren

Mijn huis staat nu 12 jaar. De laatste 2 jaren komen er meer een meer barsten in de muren. Ze lopen horizontaal over de breedte van een muur en gaan in een andere kamer verder. Andere barsten beginnen aan het plafond, loodrecht naar beneden en een verticale barst eronder. Recent ook barsten tussen de voegen van een buitenmuur en scheuren in plafond over de hele breedte van het huis.

Nazicht en herstelling scheuren en barsten in muren

Ik heb barsten en scheuren aan de buitengevel en binnen muren. Vooral in de keuken en buiten rond het huis. Buitengevel : bakstenen. Binnen : muren met pleisterwerk.

Opnieuw stuccen van enkele hoeken in huis

Ik heb een aantal grote en kleine scheuren in mijn muren (hoeken). Dit wellicht door werken bij de buurman.

Herstellen-stuccen van scheuren in muren

Stucadoor: Constructeur In ons huis van 12 jaar zijn er de laatste jaren heel wat scheuren ontstaan in de plamuur gaande van haar grootte tot 1,5 cm Verder zien we dat de binnenmuur zich hier en daar verplaatst tov plafondgewelven We willen eerst info mbt de oorzaak en daarna info over de herstellingsmogelijkheden. Ter plaatse komen kijken kan vanaf half juli. Ten vroegste in de maand oktober de muren herstellen.

ik heb enorm veel scheuren in mijn muren ...

ik heb enorm veel scheuren in mijn muren ( nog maar pas gekocht huis )en zit verveeld hoe ik da oplost