Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele stukadoor voor "Schildersklaar maken van muren en plafonds nieuwbouw" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met stukadoors in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende stukadoors, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met stukadoors uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Schildersklaar maken van muren en plafonds nieuwbouw:

Schildersklaar maken van muren en plafonds nieuwbouw

Het gaat over 3 verdiepingen. Zoeken een vakman om alles schildersklaar te maken en enventueel de 2 gangen te primen alsook de plafonds van de leefruimte beneden. Oplevering is voorzien rond december. Oppervlakte gelijkvloers (zonder garage) 65m² Oppervlakte 1ste verdiep 56m² Oppervlakte 2e verdiep = 72m²

Pleisterwerk uit te voeren

Schildersklaar maken van bestaand stucwerk in een traphal, 2 verdiepingen. Lokale herstellingen, afwerken rond deuropening.

Gyprocwerken

Wij hadden graag op zolder 1 grote slaapkamer ( +/- 35 m²) willen laten maken. de zolder is reeds geisoleerd. We zouden graag met gyproc werken en deze schildersklaar laten afwerken. Er is geen dakraam. Alleen 1 raam in muur. Bezetting muur snelbouw(incl. afwerking raam)+ stucprimer=15,75m² Gyproctussenwand (dubbele beplating zijde slaapkamer): 15,745m² Gyplat (afwerking dakzijde): 48m² Zou het mogelijk zijn om een richtprijs per m te geven. dit zou liefst uitgevoerd moeten worden tussen september- december 2013. om de kosten eventueel te drukken, wil mijne man eventueel ook helper zijn. dit is geen vereiste, maar als dit kan, staan we er ook open voor.