Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele stukadoor voor "Slaapkamer behangen en bepleisteren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met stukadoors in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende stukadoors, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met stukadoors uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Slaapkamer behangen en bepleisteren:

Slaapkamer behangen en bepleisteren

Vochtproblemen op de slaapkamer door wateroverlast door de geburen, slaapkamer moet 1 muur opnieuw bepleisterd worden en dan de slaapkamer behangen ongeveer 35 à 40 m²

Herstellen muren en plafonds na waterschade

Het plafond in de woonkamer, keuken en een slaapkamer heeft schade vanwege een waterlek op het plat dak. De oorzaak van het lek werd 3 jaar geleden hersteld en nu wil ik graag de schade aan het plafond herstellen. Advies omtrent de herstelling , herbezetten behangen en nadien schilderen of iets anders . Schade op verschillende muren.

Herstellen binnenmuur slaapkamer na vochtbeschadiging

Herstellen van een binnenmuur in de slaapkamer, beschadigd door insijpelend vocht: muur zelf volledig herstellen, bepleisteren, behangen en schilderen van de slaapkamer

Uitvoeren van pleisterwerk

Twee muren van mijn slaapkamer hebben een waterschade opgelopen. Ik zou graag een offerte willen hebben voor in totaal 20m² (15m² + 5m²) plakwerk op de muur. Eerst moet de muur schoon gemaakt worden door de oude beschadigde pleisterwerk weg te kloppen. Daarna worden de muren terug geplakt. Nadien worden de muren behangen en geverfd. Dit moet allemaal in één offerte staan.

Herstellen van de muren na waterschade

Twee muren van mijn slaapkamer hebben een waterschade opgelopen. Ik zou graag een offerte willen hebben voor in totaal 20m² (15m² + 5m²) plakwerk op de muur. Eerst moet de muur schoongemaakt worden door de oude beschadigde pleisterwerk weg te kloppen. Daarna worden de muren terug geplakt. Nadien worden de muren behangen en geverfd. Dit moet allemaal in één offerte staan. Offerte voor de verzekering.

Slaapkamer renoveren

Ging gewoon papier aftrekken en opnieuw behangen en schilderen maar eronder zit alles redelijk oneffen en enkele schuren in kalk. Denk dus dzat het best is om de muur schoon en zuiver te maken en dan te bepleisteren maar heb dit nog nooit gedaan dus weet niet hoe hieraan te beginnen.

Plakken slaapkamer

Na lek in afdak schade in slaapkamer. gyproc en deel isolatie moet vervangen, pleisterwerk idem boven raam en muur slpk. ramen sluiten niet goed mee( hout werkt) en dan verven en behangen.