Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele stukadoor voor "Klein stuk van de muur herstellen met gyproc" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met stukadoors in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende stukadoors, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met stukadoors uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Klein stuk van de muur herstellen met gyproc:

Vernieuwen van plafond en muren

Door een lek bij onze bovenbuur is het vals plafond en het origineel plafond van onze toilet beschadigd dit moet hersteld en opnieuw geschilderd worden, ook de omkasting moet opnieuw worden gedaan. Door de lek is er ook waterschade aan de keukenmuur en de muur in de berging. Een stuk van keukenmuur moet hersteld worden (schade en schimmelvorming) en 1 muur in de berging moet helemaal worden opgeknapt en opnieuw geschilderd worden.

Muur bepleisteren met cementbepleistering

Het zou gaan over een stuk muur van ongeveer 9m² dat vroeger betegeld was en nu effen gezet moet worden voor de plaatsing van een keuken.

Klein stuk van de muur herstellen met gyproc

Klein stuk rondom de verwarmingsbuis afwerken met gyproc.

Muur in crepi zetten

Betreft de achtergevel van 'n huis waar tegen 'n veranda is geplaatst. Dit binnen stuk dient behandeld te worden.

Herstellen muur, plafond stuccen en schilderen na waterschade

door sneeuwdruk is de dakgoot beschadigd en is er water binnen kunnen stromen. Het gevolg is dat een stuk muur en plafond waterschade hebben. Dit moet uitgekapt worden en opnieuw bezet worden. idealiter de volledige muur en niet enkel het natte stuk. Plafond : 5 op 4m.

Bepleisteren van muur

Waterlek gehad. Een stuk muur opnieuw laten bezetten. Dit betreft een muur van ongeveer 6m².

Herstelling vocht aan 2 muren

Wij hebben op de muur waar de lange chauffage hangt van onder aan de muur vochschade. Ook hebben we een kleine stuk van vocht schade aan de hoek naast onze houtkachel. Wij hebben al met vocht gezeten gehad aan 2 andere muren en die zijn toen goed gedaan maar helaas toen wij die andere offerte ondertekende voor die 2 andere schade aan de muren heeft meneer niets meer vernomen. Muren in 1 ruimte. Muur : 1m20 Muur : 2 kleine hoekjes

Muur herbepleisteren

Stuk muur restaureren. Zitten nu platen tegen op houten latten. Platen verwijderen en muur verder bezetten. Ongeveer 4 m².