Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele stukadoor voor "Stukadoorswerken zolder" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met stukadoors in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende stukadoors, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met stukadoors uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Stukadoorswerken zolder:

Stukadoorswerken zolder

Er zijn 2 ruimtes waar werken dienen te gebeuren: Op zolder dienen er nog scheidingswanden geplaatst te worden en wc dient ook nog verder aangepast te worden (verplaatsen deur en afwerken gyproc).

Stukadoorswerken uit te voeren

Er is gyproc geplaatst maar zou moeten afgewerkt worden. Stukadoor nodig om af te werken . 1 ruimte (zolder) te bepleisteren en 1 muur in een kleine kamer.

het gaat om een uitgebreide renovatie ...

het gaat om een uitgebreide renovatie van een oude rijwoning (4m breed, 15m lang) met gelijkvloers, eerste verdieping en zolder. het project zou klaar moeten zijn in januari 2009. stukadoorswerken voorzien rond eind november/december. vervanging bestaande: advies geven of het nodig is om bestaand pleisterwerk te vervangen of dat het geretoucheerd kan worden. pleisterwerk dat op uw advies moet verwijderd worden, doen we zelf. binnenmuren: op gelijkvloers moeten in één kamer gyprocwanden geplaatst worden. alle andere muren moeten opnieuw bepleisterd worden, of moeten uitgevlakt worden op bestaand pleisterwerk. op de eerste en tweede verdieping moet voornamelijk geretoucheerd worden. plafonds: nieuwe gyprocplafonds in heel het huis.