Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele stukadoor voor "Valse gyproc plafonds steken" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met stukadoors in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende stukadoors, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met stukadoors uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Valse gyproc plafonds steken:

Valse gyproc plafonds steken

Gang + hal 18 m² / vestiare + wc 4,8 m² / berging 3,6 m² / badkamer 11 m² / nachthal + wc 3,4 m². Totale opp. = ongeveer 40 m². Verbouwing.

Plaatsen van gyproc plafond

Ik wil graag in slaapkamers, living, keuken en hal valse plafond met gyproc (en mogelijk isolatie) plaatsen. Totale oppervlakte iets meer dan 100m²

Valse plafond plaatsen met houten kader en gyproc

Gyproc(aba) opp. +/- 20m2 Voor badkamer, gang en hall een vals plafond plaatsen (kader in het hout) en plaatsen van aba gyproc platen zonder afwerking.

Herstellen van vals plafond

Door een waterlek moet een stuk van onze valse plafond hersteld worden. Gyproc te vervangen . Plafond van bijkeuken : 6 à 8 m².

Herstelling valsplafond na waterschade

De valse plafonds van de hal en keuken hebben waterschade opgelopen. Deze zouden vervangen moeten worden door een gyproc plafond. Een offerte moet reeds opgemaakt worden voor de verzekering. Na goedkeuring zouden de werken zo snel mogelijk gestart moeten worden.

Valse gyproc muren plaatsen

Plaatsen van gyproc muren. Het betreft 3 voorzetwanden aan de voor en achtergevel (isolatie + OSB + Gyproc) en 1 scheidingsmuur op het 1 ste verdiep (Met 2 deuren). De plaatsing van alle profielen (Metal Studs van 75 voor de scheidingswand, metal studs van 50 voor de binnenmuur isolatie) is al uitgetekend op de vloer. Ook de metal studs , het isolatiemateriaal, de osb en de gyprocplaten zijn reeds aanwezig. Materiaal is aangekocht en alles is reeds uitgetekend. Staat klaar om te beginnen.

Herstellen waterschade gyproc keuken

We hebben na een lek in de badkamer waterschade geleden in de keuken (valse plafond gyproc). Deze is nu deels krom getrokken. Herstel gyproc. Af pleisteren en schilderen.

Gyproc muur plaatsen

Wij willen onze garage in twee delen opsplitsen met een valse muur in gyproc met deur en isolatie. Breedte : +- 3 meter en 2,2 hoog. Verder geen leidingen nodig. Is nieuwbouw huis van 3 jr oud. Graag prijs inclusief materialen.