Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele stukadoor voor "Vernieuwen van plafond en muren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met stukadoors in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende stukadoors, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met stukadoors uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vernieuwen van plafond en muren:

Plafond herstellen

Waterschade aan plafond herstellen. Komt door lek bij bovenbuur dat intussen gedicht is. Ook verlichting vernieuwen.

Vernieuwen plafond in gyproc

voor het vernieuwen van +/- 55 m² plafond. De werken houden in: -Afbraak van oude lattenplafond. -Isolatie van de tussenverdieping in hout. -Nieuw gyproc plafond met metalstud bevestigd aan de muur. De totale oppervlakte van 55 m² is verdeeld in 3 stukken plafond.

Vals plafond vernieuwen na waterschade

Lek in de badkamer heeft het plafond beschadigd. Het lek is hersteld maar nu moet men ook nog het plafond herstellen en opnieuw schilderen.

Vernieuwen van plafond en muren

Door een lek bij onze bovenbuur is het vals plafond en het origineel plafond van onze toilet beschadigd dit moet hersteld en opnieuw geschilderd worden, ook de omkasting moet opnieuw worden gedaan. Door de lek is er ook waterschade aan de keukenmuur en de muur in de berging. Een stuk van keukenmuur moet hersteld worden (schade en schimmelvorming) en 1 muur in de berging moet helemaal worden opgeknapt en opnieuw geschilderd worden.

Tussenverdieping afwerken met gyproc en gat maken voor trap

Renovatie: Afwerken dak in gyproc. Tussenverdieping vloer deel vernieuwen met osb platen. Stuccen van het plafond verwijderen en gyproc plafond plaatsen. Gat maken om trap te plaatsen. Meeste materiaal kopen we zelf aan.

Vals plafond in de keuken herstellen of vernieuwen

Vals plafond in de keuken herstellen of vernieuwen. De oppervlakte is 10m².

Gyproc plafond vernieuwen

Plaatsen van nieuw gyproc plafond in de gang en berging. (zie bijlage) Momenteel is plafond in hout maar door een waterlek is het krom getrokken. Liefst plaatsen en schilderen.

Vernieuwen van pleisterwerken en plaatsen van gyproc

Door waterinfiltratie zijn onze plafonds en muren beschadigd. Herbepleisteren van muren , plafond in een grote open ruimte op 1 ste verdieping.