Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele stukadoor voor "Vocht in plafond herstellen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met stukadoors in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende stukadoors, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met stukadoors uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vocht in plafond herstellen:

Vocht in plafond herstellen

Ik wil graag mijn plafond laten maken beschadigd door wateroverlast van de buren. Plafond uit gyproc met witte isomo. Plafond : 4,5 op 3,5m

Herstellen pleisterwerk na waterschade

Pleisterwerk van plafond en muren in een slaapkamer zijn beschadigd door vocht (3 tal weken geleden). Met de hoge temperaturen hangt er nu een geur in deze kamer. We vermoeden dat er een 30 m² moet hersteld worden (plafond/muur)

Herstelling van bepleistering na waterschade

Na een lek bij de buren zit er vocht in de gedeelde muur, met enkele grote vochtplekken tot gevolg. Het lek is gedicht, maar de muur moet worden hersteld (nieuwe bepleistering, opnieuw schilderen). Verder is er ook een barst in dezelfde muur (tot in het plafond), na renovatiewerken bij die buren. Ook die barst moet worden hersteld.

Muren en plafonds herstellen

Slaapkamer 1 :herstellen na waterschade buurman Slaapkamer 2: herstellen schade door vocht of condens Plafond, muur, schilderwerken

Herstelling van plafond en muren na vochtschade

Er is vocht en zwarte vlekken op muur van de kamer naast badkamer. Ook vochtplekken op plafond en muur van salon die juist onder de badkamer ligt.

Plafond herstellen

Herstelling van plafond ter hoogte van de schoorsteenbuizen van de openhaard en de CV. Door vocht is deel van de kalk losgekomen. Dit moet opnieuw bepleisterd worden.

Herbepleisten en herschilderen van traphal

Traphal en living. Door bouwwerken naast mij heb ik schade opgelopen. Door vocht is de bepleistering beginnen blazen (muur traphal). Door doorboring waterleiding in het plafond en de muur in de living waterschade opgelopen. Het houdt dus in: bepleistering verwijderen en opnieuw bezetten en daarna ook schilderen. Wil gelijktijdig heel de living laten schilderen.

Muren en plafond herstellen na waterschade

Herstellen van waterschade aan muur en plafond. Opstijgend vocht na te kijken eveneens.