Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele stukadoor voor "Volledige woning bezetten" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met stukadoors in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende stukadoors, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met stukadoors uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Volledige woning bezetten:

Bepleisteren van volledige woning

Volledige woning binnen bepleisteren op snelbouwstenen. inkom, keuken, badkamer, 4 slaapkamers, living, nachthall. Oppervlakte: 200 m².

Volledige woning bezetten

Volledige woning bezetten, gelijksvloers en 1e verdiep. Ondergrond zijn Ytongblokken. Openbebouwing 9m x3m grondoppervlakte

Bezetten volledige nieuwe woning

Volledige woning bezetten

Woning opnieuw bezetten

We willen graag onze volledige woning opnieuw laten bezetten. Oppervlakte : 1 ste verdieping 2 ruimtes 16 m² - traphall en beneden 70 m² voor 2 grote ruimtes.

Bezetten van muren en plafonds

Betreft een bestaande woning met heropbouw in nieuwbouw, volledige bezetting van de muren en plafonds indien mogelijk. Volledige woning. Huis was afgebrand en volledig gerenoveerd.

Pleisterwerken uitvoeren in renovatiewoning

Een volledige woning bepleisteren zowel muren als plafonds. Oppervlakte niet opgemeten.

Bepleistering van binnenmuren

We zijn op zoek naar een aannemer voor bepleistering van binnenmuren in eindafwerking voor de volledige woning . Graag in twee lagen: basislaag in kalk-cementpleister, specifiek product Putzuna BA-W, afwerkingslaag in gipspleister, kwaliteitsproduct naar keuze. Het betreft het GLV en 3 slaapkamers.

Herstellen bepleistering

Herstellen van bepleistering en vervanging plafonds in de volledige woning. Ter plekke komen om te zien wat er allemaal moet gebeuren.