Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele stukadoor voor "Waterschade in slaapkamers herstellen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met stukadoors in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende stukadoors, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met stukadoors uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Waterschade in slaapkamers herstellen:

Waterschade in slaapkamers herstellen

Waterschade in 2 slaapkamers herstellen. Betreft kamer van 16m² en kamer van 12m². Deel van het plafond moet opnieuw bezet en geschilderd worden. Muren opnieuw behangen of schilderen. Vast tapijt in beide kamers verwijderen en vervangen.

Herstellen muren slaapkamers na waterschade door dak

Door waterinsijpeling langs dak, zou ik graag de muren in de slaapkamers laten herstellen.

Opnieuw pleisteren en schilderen na waterschade

Na waterschade enkele muren te repareren. Het gaat om een plafond in 1 slaapkamer en in een klein gangetje, Hiernaast ook de muren in 2 slaapkamers, badkamer te bekijken en herstellen waar nodig. Na eventuele bepleistering ook opnieuw schilderen.

Herstelling waterschade prijsofferte bestek

Ik wil een water schade laten herstellen. Er zijn 2 muren ongeveer 12 vierkant meter/muur beschadigd. Het waterlek is bij 2e verdieping in de muur van keuken. De plafond van eerste verdieping muur van keuken van alle 2 verdiepingen en muren van slaapkamers die naast keuken zijn ook beschadigd samen met vloer van eerste en 2de verdieping. Er is een barst in alpex van 2 de verdieping net onder de verwarmingsketel. Graag begin september.

Herstelling na waterschade

Ik zou graag en bestek willen voor de verzekering, ik heb waterschade aan 2 slaapkamers en een gang. plafond in gyproc beschadigd bestek is minder belangrijk het belangrijkste is dat ik het zo snel mogelijk wil laten herstellen. Ik wil geen verdere schade.

Herstelling plafond na waterschade

In 2 van onze slaapkamers en in de gang zijn onze plafonds beschadigd door waterschade. Wij zijn op zoek naar een vakman die ons hiervoor een offerte kan bezorgen om deze te herstellen.