Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele stukadoor voor "Woning bepleisteren 80m²" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met stukadoors in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende stukadoors, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met stukadoors uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Woning bepleisteren 80m²:

Woning bepleisteren 80m²

Ik start binnenkort met de verbouwing van onze beneden verdieping (80m²) Wij verwachten dat er opnieuw zal moeten gepleisterd worden. Het geheel te bekijken met de vakman .

Woning bepleisteren met crépi

Alleenstaande woning 99 m² buitengevel isolatie buitenkant 14 à 16 cm afwerking crepi

Gevel bepleisteren met crépi

Onze woning met beschermd stadszicht. Het gaat hier om een woning van het type halfopen bebouwing. Bepleistering met isolatie dienen te voldoen aan de vooropgestelde eisen van erfgoed Vlaanderen. Tussen 50 en 100 m²

Gelijkvloers woning bepleisteren

Ik wil de gelijkvloers laten plakken. Deze omvat open ruimte met keuken, eetruimte en zithoek. Dan ook nog een badkamer, toilet en inkomhal. Totaal ongeveer 140m2. Eventueel ook voor plafonds: ong. 68m2. Renovatieproject.

Bepleisteren van binnenmuren

Renovatieproject vrijstaande woning . Oude bepleistering is afgekapt.Woning is van 1960 dus ondergrond zijn oude bakstenen.Graag spuitbepleistering bijna schilderklaar. Oppervlakte inclusief raam en deuropeningen +-380 m2. Water/elektriciteit en toilet voorhanden.

Gevel bepleisteren

Wij willen de achtergevel van onze woning laten bepleisteren met sierpleister (silicone). Het betreft een rijhuis met stadstuintje. De verdieping is makkelijk te bereiken via een terras op de uitbouw van de keuken. Een hoge stelling is dus niet nodig. De oppervlakte is ongeveer 40 m².

Voorgevel nieuwbouw bepleisteren

Voorkant van een pastorij woning laten bepleisteren. Nieuwbouwwoning die 2 jaar geleden is gezet geweest. Oppervlakte te bepleisteren: 4 meter breed en 2 verdiepen hoog.

HOB woning binnen volledig bepleisteren

Ik wil mijn woning laten stuccen, gelijkvloers plus de bovenverdieping. Totaal 150 m² stuccen. Dit betreft een HOB woning.