Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een stukadoor uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende stukadoors. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere stukadoors uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors.
96 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten stukadoor aan met een gemiddelde score van 9,1/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Oost-Vlaanderen:

woensdag 12 december 2018

Stukadoorswerken in vernieuwbouw uitvoeren

Stukadoorswerken voor een vernieuwbouw uitvoeren. Totaal muren te bezetten is 317 m². Totaal plafonds te bezetten is 212,5 m². Retours van de ramen is ca. 55 lopende meters.
maandag 10 december 2018

Pleisterwerk uitvoeren in renovatieproject

Voor een renovatie dienen enkele wanden opnieuw gepleisterd te worden. Oud pleister wordt verwijderd door ons. Wanden bestaan hoofdzakelijk uit oude betonblokken. Wanden zijn niet in zeer goede staat, dikte pleister zal variëren. Zones met 'cementering' mogen ook uitgevoerd worden in pleister waarop men tegels kan plaatsen. Uitvoering april/mei 2019.
donderdag 29 november 2018

Gang bepleisteren

Een bestaande muur in de traphal opnieuw bepleisteren. 3mx3m .
woensdag 28 november 2018

Pleisterwerk herstellen na vochtschade

Door een lek in ons plat dak (dakterras) is er water door het plafond gelopen en komt er water uit een muur gesijpeld. Herstellingswerken aan het plafond en indien nodig aan de muur. Het is enkel voor binnenwerk. Nieuwe gyproc en afwerking van het plafond. Plafond in 1 kamer.
maandag 26 november 2018

Herstellen pleisterwerk na waterschade

In onze woonkamer hebben we waterschade door insijpelend vocht bij de buren. Graag willen we deze schade laten herstellen, indien mogelijk ook de muur vochtvrij maken. het betreft 1 muur.
maandag 26 november 2018

Herstellen pleisterwerk na waterschade

Door een waterlek bij de buren, zijn er twee muren aangetast door schimmel en vocht. 2 muren moeten opnieuw bepleisterd worden . Het gaat ongeveer over een oppervlakte van 10m² waar dat de schade op zichtbaar te zien is.
zaterdag 24 november 2018

Kelder 100m² bezetten

De kelder van 100m² bezetten.
vrijdag 2 november 2018

Herstellen plafond na waterschade

Ik heb waterschade aan het plafond van mijn slaapkamer door een lek in de afvoer van de pompsteen in het appartement boven mij. De afvoer is hersteld. Nu zou er moeten gekeken worden of het plafond droog is en of het kan hersteld worden of een nieuwe plafond moet geplaatst worden. Ik heb een offerte nodig voor de verzekering. Plafond : 4 m op 3m70
vrijdag 2 november 2018

Herstellen van scheur in binnenmuur

In de muur in de gang op de bovenste verdieping is er een diagonale scheur die ik graag hersteld zou gezien hebben. Het is geen diepe noch brede scheur en ongeveer een meter lang. Het is een binnenmuur die ligt aan een gevel muur, onder het dak.
donderdag 11 oktober 2018

Plaatsen van een gyproc plafond

Ik wil in een nieuwbouwwoning in alle kamers een gyproc plafond plaatsen. De totale oppervlakte van het plafond is 100 m². Producten ( gyproc vijzen en platen) zijn ter plaatse.
maandag 8 oktober 2018

Wanden bezetten

Een woonhuis in snelbouwstenen gemetst. Gelijkvloers en 1 verdiep. Circa 300 m² enkel wanden doen.
woensdag 3 oktober 2018

Gevel bepleisteren en schilderen 100 m²

Voor en achtergevel bepleisteren en schilderen. Er zitten in totaal 3 ramen en een voordeur. Oppervlakte ongeveer rond 100 m²
zondag 30 september 2018

Slaapkamers stuccen

Ik wil graag 2 slaapkamers laten stuccen. Het gaat over 3 muren per slaapkamer (de 4 de wand wordt zelf afgewerkt met gyproc) waarvan per kamer 1 muur met raamwerk. Totale oppervlakte te stuccen is ongeveer 55 m²
zondag 30 september 2018

Muren stuccen bovenverdieping

Muren stuccen van de bovenverdieping.
donderdag 27 september 2018

Buitenmuur isoleren en stuccen

Buitenmuur van 8 m² isoleren en bepleisteren.
maandag 24 september 2018

Plafond met stucwerk renoveren

Plafond Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Eventueel isoleren en latex spuiten .
woensdag 19 september 2018

Stucwerken en schilderwerken uitvoeren

Badkamer ,slaapkamer muren en deel van de buitenmuren stuccen dit is een open bebouwing. Oppervlakte is vrij groot , maar niet geweten. Ongeveer badkamer is 12 m². En slaapkamer ongeveer 15 m². En daarna schilderen.
woensdag 12 september 2018

Stuccen van nieuwbouw

Stuccen van een nieuwbouw: dit gaat hem om een alleenstaande woning. 1. 1 Traditionele bepleistering op muren: 390,1 m². 1. 2 Plafonds beton en gewelven: 187,4 m². 1. 3 Hoek- en stopprofielen: 27 lm. 1. 4 Cimenterie werk in natte cellen: 12 m². 1. 5 Inplakken van raam- en deurslagen: 98,4 lm. Riho-profiel aan de ramen + afschermen ramen: Uit dikken tot 4 cm met Styrodur-isolatie Hoekbeschermers. Inplakken 1. 6 Vuil-en stortkosten: incl. Big Bag 1. 7 Extra wapening tpb poutrelles (bvb stucanet): 12,05 lm
zaterdag 8 september 2018

Bepleistering en gyprocwerken uitvoeren

De traphal is drie verdiepingen hoog. Uit te voeren werken: - het pleisterwerk op de muren en het plafond herstellen - op de 3de verdieping ook nog gyproc plaatsen waar nodig - corrigerend behang aanbrengen (- optioneel: verven) (- optioneel: de trapleuning herstellen + verven) 8mL 1,5B X3
donderdag 6 september 2018

Cementbepleistering van voorgevel herdoen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Bestaande cementbepleistering onderaan mijn gevel komt los. Ik zou deze over de gehele breedte willen laten hernieuwen.
vrijdag 31 augustus 2018

Cementbepleistering plaatsen voor open bebouwing

Cement bepleistering voor een open bebouwing en zonder isolatie. Afmetingen 50 meter lengte rondom het ganse huis en 35 hoog. Nu zijn de gevels gekalleid, buiten de onderste 30 cm, dit willen we laten cementeren rondom het huis.
maandag 27 augustus 2018

Crépi plaatsen op buitenmuur

Buitenmuur van bijbouw met schuifraam --> enkel maar rechte hoeken, vermoed rond de 10 vierkante meter in totaal.
maandag 20 augustus 2018

Pleisterwerken uitvoeren gelijkvloers woning

Gerenoveerde woning, volledig plakwerk uitvoeren op gelijkvloers. Oppervlakte 100-130 m².
woensdag 15 augustus 2018

Gyproc plafond en wanden plaatsen

We zijn op zoek naar een vakman voor het plaatsen van gyproc plafonds met kader en 2 gyproc wandjes.
maandag 13 augustus 2018

Crepi herstellen of opnieuw te plaatsen voor één gevel

Bestaande crepi is beschadigd, weg en gebarsten +- 100 m². Moet hersteld of herdaan worden. Liefst voor eind september.

Partners

Partners van Casius