Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een stukadoor uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende stukadoors. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere stukadoors uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors.
104 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten stukadoor aan met een gemiddelde score van 9,1/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Oost-Vlaanderen:

dinsdag 19 juni 2018

Plaatsen van crepi met isolatie

We zijn op zoek naar een vakman voor het plaatsen van isolatie + bekleding met witte crepi van ongeveer 50m² achtergevel
donderdag 14 juni 2018

Muur herstellen en stukken na waterschade

Een grote vochtige plek op garage muur herstellen/stuccen. Het is ongeveer 1 meter hoog en 6 meter breed.
dinsdag 12 juni 2018

Herstellen van een muur en een plafond na waterschade.

Ik heb een vochtige plek in de keuken ontdekt. Ik ben niet zeker of het water in mijn muur is. Ook was er vorige week veel water binnen gekomen. Dit is in mijn houten plafond geraakt en heeft zijn weg gevonden door het plafond, waardoor er 2 bulten op staan.
donderdag 7 juni 2018

Herbepleisteren van 2 muren

herbepleistern van 2 muren van hoogte 2. 5 meter en breedte 1 meter ( een hoek dus ) Oude pleister eerst verwijderen
donderdag 7 juni 2018

Plafonds herstellen en herschilderen na waterschade

Wij zaten met een lekkage in ons appartement en hierdoor moet men de plafonds herstellen. Het gaat om in 2 ingezakte plafonds in 2 ruimtes. Hierna moet men dit herschilderen en ook een deel van de muren opnieuw schilderen aangezien deze ook zijn aangetast. Verf heb ik nog niet aangekocht.
zaterdag 2 juni 2018

Plamuren van muren

Ik zou een aantal muren willen laten plamuren die nu grotendeels met structuurverf zijn geschilderd. In 1 stuk zit een raam, een ander is een schuin plafond met een dakraam. Dit stuk is afgewerkt in gyproc en mdf.
vrijdag 1 juni 2018

Plafond herstellen en herschilderen na waterschade

Waterschade waardoor plafond vol staat met blaasjes. Het gaat om een plafond van zo een 14 m². Hiervoor op zoek naar een vakman om plafond te herstellen,op te schuren en opnieuw te schilderen na herstelling.
dinsdag 22 mei 2018

Plafond living vervangen

Ik heb een probleem met het plafond van mijn living. Huidige laminaat moet afgebroken worden alsook enkele gipsplaten. Plafond vervangen. Oppervlakte is ongeveer 4 op 5 meter. Er is een houten structuur aanwezig waarop het nieuwe plafond bevestigd kan worden.
zaterdag 19 mei 2018

Pleisterwerken uitvoeren

Stuckwerk tussen 30 à 50 m². Binnenpleisterwerk in woonkamer.
zaterdag 5 mei 2018

Crepi met isolatie aanbrengen op achtergevel

Achtergevel bepleistering (crepi of cement) op buitenmuur plaatsen isolatie is reeds geplaatst
vrijdag 4 mei 2018

Buitenbepleistering aanbrengen

Aanbrengen van buitenbepleistering. Ongeveer 75m² bepleistering zonder ramen en poort gerekend.
woensdag 2 mei 2018

Vochtige muur herstellen

We hebben een vochtige muur in een slaapkamer, slaapkamer ligt naast de badkamer. Graag ter plaatse komen kijken, herstellen van de muur.
vrijdag 27 april 2018

Plaatsen verlaagd plafond

Plaatsen van verlaagd plafond in kelder, ongeveer 40 m². Isoleren tussen balken,16 cm rotswol. Gyproc RB66 draagprofiel inclusief uitlatten en een gyproc Soundblock plaat. Hierna pleisteren van het plafond.
maandag 16 april 2018

Diverse plamuurwerken woning

Voor onze te renoveren woning zijn we op zoek naar een stukadoor die graag het volgende voor ons wil uitvoeren: a) Uitplamuren tassobehang in woonkamer (95 m²), met vide b) Uitplamuren tassobehang in hal (25 m²) c) Uitplamuren tassobehang op overloop (25 m²) d) Plamuren wanden badkamer (klaargezet voor tegels) (30 m²) e) Egaal maken plakwerken slaapkamers f) Egaal maken plaatsen waar leidingen zijn ingeslepen Ter plaatse komen kijken.
zaterdag 14 april 2018

Bezetwerk nieuwbouw

Nieuwbouwwoning stuccen. Oppervlakte :blok 12 op 12 van 3 verdiepingen hoog.
dinsdag 10 april 2018

Muren herstellen na lekkage

Er zit waarschijnlijk een lekkage ergens in de leidingen van het appartement. Hierdoor is er schade op meerdere muren in verschillende kamers. We zoeken een vakman om deze beschadigingen te herstellen.
zondag 8 april 2018

Bestaande crepi verwijderen en vernieuwen

Crepi vernieuwen ongeveer een oppervlakte van 70 m² crepi wegnemen , verwijderen en nieuwe plaatsen.
woensdag 4 april 2018

Garage bepleisteren met crepi

Graag vakman voor garage (3 muren) te laten afwerken met pleister. Graag ter plaatse komen kijken voor de juiste oppervlakte.
dinsdag 3 april 2018

Gyproc opvoegen

De gyproc platen zijn groene 4x ABA van 2500 x 600. 300 m².
donderdag 29 maart 2018

Muur herstellen na waterschade

Ik heb waterschade in mijn slaapkamer veroorzaakt door de regenpijp van de buren. Graag wil ik mijn muur laten herstellen. Men moet deze opnieuw bepleisteren en verven.
woensdag 28 maart 2018

Stuccen van keuken

Bij de renovatie van onze keuken willen we graag de muren opnieuw laten pleisteren. De keuken zal weggehaald zijn en de muren dus helemaal beschikbaar. Het gaat in totaal om zo'n 25 m² muur en 15 m² plafond. Daarnaast eventueel ook enkele lichte beschadigingen in hal bijwerken.
woensdag 28 maart 2018

Bepleisteren nieuwbouwwoning

Binnenbepleistering volledige bouw - moet verf klaar staan na de bepleistering.
zondag 25 maart 2018

Vervangen vals plafond badkamer

Ik wil graag het vals plafond in onze badkamer laten vervangen en een afzuiging aansluiten op de verlichting. Dit is ongeveer 10 m². De afvoerbuis van de verluchting is reeds voorzien maar de oude heeft de geest gegeven.
woensdag 21 maart 2018

Gevels met crepi bepleisteren

Wij zoeken iemand voor crepi pleisterwerken (siliconen): tweegevelwoning met een oppervlakte van +/- 100 m² netto in combinatie met natuurstrips die we zelf zullen plaatsen.
dinsdag 13 maart 2018

Buitenmuurtje bepleisteren

Op een bestaande bepleisterde muur hebben wij nog een stuk muur verder gebouwd. Dit extra stuk muur moet ook bepleisterd worden.

Partners

Partners van Casius