Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Oost-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in de provincie Oost-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors uit Oost-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in Oost-Vlaanderen.

85 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten stukadoor aan met een gemiddelde score van 9,2/10.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit Oost-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: scheuren binnenmuren herstellen, herstellen bepleistering, stukken zijgevel, bepleisteren van muren, systeemplafond installeren in concertzaal, bepleisteren en isoleren van buitengevel, herbepleisteren van muren en plafond, bepleisteren van meerdere slaapkamers, bepleisteren van bovenverdieping, herstellen van gevolschade door lek veroorzaakt door bovenbuur, badkamer bepleisteren, herstellen pleisterwerk na waterschade, plakken van steenstriptegels op gyproc wand, woning bepleisteren, herstellen muur en tegels door waterschade en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Oost-Vlaanderen:

woensdag 24 mei 2017

Herstellen pleisterwerk na waterschade

Het gaat over herstellen van pleisterwerk op een klein oppervlakte (kleiner dan 1 vierkante meter), in een hoek onder het dak rond een raam.
dinsdag 23 mei 2017

Bepleisteren van meerdere slaapkamers

Bepleisteren van slaapkamers met een oppervlakte van ongeveer 60 m².
vrijdag 19 mei 2017

Bepleisteren van bovenverdieping

De hele bovenverdieping (3 grote slaapkamers gang en badkamer moet bepleisterd worden, alles staat nu in de gyproc.
woensdag 10 mei 2017

Herstellen van gevolschade door lek veroorzaakt door bovenbuur

Ik ben eigenaar van een appartement en wil zo snel mogelijk de gevolgschade ten gevolge van een lek laten herstellen. Door een lek bij de bovenbuur zijn er op verschillende muren vlekken ontstaan. Op het plafond is zelfs een stuk van de bepleistering losgekomen. Graag 1 vakman die zowel de bepleistering als de schilder/behangwerken kan herstellen.
dinsdag 9 mei 2017

Bepleisteren en isoleren van buitengevel

Bepleisteren en isoleren (4 a 5 cm) van buitengevel. Oppervlakte is ongeveer 25 m² - 30 m².
zaterdag 29 april 2017

Bezetten binnenmuren gelijkvloers

Na renovatie zouden de binnenmuren van het gelijkvloers moeten worden herplakt . Deze oppervlakte bedraagt +/- 100 m2 . De voorbereidende werken zouden zelf worden uitgevoerd. ( afkappen bestaande plakerij , .. )
vrijdag 28 april 2017

Bepleisteren van living en plafonds

Living , plafonds bepleisteren. Ongeveer 100 m²
woensdag 19 april 2017

Herstelling plafond

Ik heb waterschade geleden aan mijn plafond doordat het plat dak niet geheel waterdicht meer was. Dit wordt inmiddels verholpen met een volledige nieuwe roofing met alles erop en eraan. Eenmaal deze werken gedaan zijn, kan ik iemand aanstellen op de opgelopen schade binnen te laten herstellen. Dit zou via mijn brandverzekering gaan. Vooraleer de verzekering zijn goedkeuring geeft, heb ik een gedetailleerde offerte nodig. De herstellingswerken zal hoofdzakelijk een stuk van het plafond uit te breken zijn en dit dan te vervangen met een nieuw stuk gyproc, het herplamuren en wat opvulling van isolatie-glaswol.
woensdag 19 april 2017

Plafond en muren vernieuwen

Plaatsen van een gyproc plafond. Ruimte 4mx5m. Houten kader hangt er maar moet aangepast of versterkt worden. Plafond schilderklaar zetten. Muur is behangen met glasvezelbehang en dient volledig geplamuurd te worden.
dinsdag 18 april 2017

Afwerking binnenkant muren

Ik wil 5 nieuwe ramen laten afwerken aan de binnenkant, en alle muren van de benedenverdieping zijn heel oud en bevatten putten, gaten, resten van vroeger... Dit moet zo egaal mogelijk afgewerkt worden (schilderklaar).
dinsdag 11 april 2017

Stukadoor nodig

Stukadoor nodig: Gans de woning moet bezet worden - alles binnen is nieuw, enkel de oude buitenmuren behouden.
maandag 10 april 2017

Stukadoor nodig voor badkamer en toilet te vernieuwen

We willen het stukwerk van onze badkamer en toilet laten vernieuwen en hadden hiervoor graag een prijs gehad.
woensdag 22 maart 2017

Aanpassen muren die niet haaks staan

Wij willen een L-vormige keuken laten plaatsen maar blijkbaar staan de muren niet haaks op elkaar.
maandag 20 maart 2017

Voor en zijgevel bekleden met spuitkurk

Voor-en zijgevel bekleding met spuitkurk. De gevels zijn niet geïsoleerd. Dacht aan dit alternatief ipv spouwisolatie of crepi. Oppervlakte bedraagt ongeveer 60 m².
zondag 26 februari 2017

Bezetten van muren en plafond nieuwbouw

Bezetten van muren en plafond nieuwbouw. In totaal muren en plafond ongeveer 464 m². Woning moet nog gebouwd worden .
vrijdag 24 februari 2017

Plaatsen van gyproc platen

Plaatsen van gyproc op een tamelijk hoog zolderplafond (onder dak).
woensdag 22 februari 2017

Pleisterwerken van badkamer

Ik ben momenteel bezig met het renoveren van mijn badkamer. Vroeger waren de muren bedekt met behangpapier. Enkel de zone rond het bad is afgewerkt met tegels. De muren zijn al bezet, maar deze zijn niet effen genoeg voor te schilderen. De schouw in de badkamer is afgewerkt in gyproc en dient ook bezet te worden. Nu zoek ik een vakman voor het herstellen/bijwerken van de pleister. Het betreft een oppervlakte van +/- 22m².
zondag 5 februari 2017

Bepleisteren nieuwbouwwoning

Graag hadden wij offerte aangevraagd voor de bepleistering van een nieuwbouwwoning. Plannen zijn aanwezig. Oppervlakte ? 200 m²
dinsdag 31 januari 2017

Muren isoleren en pleisteren schouw en haard uitbreken

Ik ga een schouw afbreken en de opening zou opnieuw bezet moeten worden. Ook de badkamer wordt helemaal afgebroken en zou opnieuw geïsoleerd moeten worden. Muren zijn vaste volle muren, dus beste isolatie en afwerkplaten bijeen. Kleine berging van 0,5 x 0,5 m ook bezetten. Graag een prijsofferte voor de werken.
zondag 29 januari 2017

Pleisterwerken van muren en plafond verbouwing

Pleisterwerk op wanden met nieuw mestelwerk : 130,97m² Pleisterwerk op wanden met cementering : 19,68m² Hoek-en stopprofielen : 40,80 lm Dagkanten ramen en deuren : 35,63 lm Plafond met pleisterwerk 28,17m² Plafond met stucanet : 27,87 m² Dit is volgens de meetstaat opgesteld door de architect.
zondag 22 januari 2017

Scheurherstel in de woning

Minder dan 15 m². Scheurherstel in de woning
vrijdag 20 januari 2017

Pleisteren van betonmuren

Verfklaar maken van prefab beton muren, van ongeveer 120m² (bijna geen oneffenheden aanwezig). Uitplakken van nieuw geplaatste ramen en uitplakken van stalen steunbalk (+- 2m lang) en 14/16cm breed).
woensdag 18 januari 2017

Herstelling muur na lek

We hebben enkele muren die vochtplekken vertonen van een oud lek (reeds opgelost en droog). Deze zouden moeten aangepakt worden. We denken dan aan losmaken en verwijderen van losgekomen stukwerk. Bijwerken, opschuren en verfklaar zetten. Eventueel stukken overschilderen. is niet groot van oppervlakte.
donderdag 12 januari 2017

Binnenpleisterwerk grondige renovatie Brakel

Op het gelijkvloers zijn heel wat ramen dichtgemetseld en andere vergroot. Het oude plakwerk is bijna overal verwijderd en de muren moeten dus herbepleisterd worden. Periode: eind februai - eerste helft maart. Ik had daarvoor graag een offerte.
maandag 9 januari 2017

Pleisterwerken van muren en plafond

Ik zou graag mijn huis laten bepleisteren. Het gaat om de binnenmuren en plafonds alle voorbereidende werken zijn gedaan zoals voorstrijkmiddel en hoekprofielen oppervlakte : 1 grote woonkamer met veranda, 2 kleine gangen , badkamer , 1 grotere gang,

Partners

Partners van Casius