Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Oost-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in de provincie Oost-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors uit Oost-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in Oost-Vlaanderen.

86 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten stukadoor aan met een gemiddelde score van 9,2/10.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit Oost-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: gyprocplafonds en wanden plaatsen, wanden en plafonds glad stuccen in een nieuwbouwwoning, bezetten van buitenmuur, scheuren binnenmuur herstellen, gelijkvloers uitplanken, muren gelijkvloers bepleisteren, bezetten gelijkvloers en 1ste verdieping, bezetten van muren in de living, buitenmuur afkappen, herpleisteren en herschilderen, herstellen van muren en plafonds na waterschade, herstellen waterschade aan muur en plafond in slaapkamer, pleisterwerken bezetting ytong buitenmuren garage, bepleistering van een eetkamer, plafond bekleden met hout en isoleren, herstelling muren na waterschade en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Oost-Vlaanderen:

dinsdag 19 september 2017

Bezetten van muren in de living

In de living hebben we twee bakstenen muren. Eén van ongeveer 13. 5m² en één van ongeveer 9. 5m² ( onderbroken door raam ) deze zouden we graag laten bezetten.
zondag 17 september 2017

Uitpleisteren Anodoors

Uit pleisteren van aluminium profielen van 4 binnendeuren (type Anodoor van Anohid). Dit zijn deuren die in het vlak van het bestaande pleisterwerk moeten komen te liggen.
donderdag 14 september 2017

Buitenmuur afkappen, herpleisteren en herschilderen

Buitenmuur (betonplaten) gebarsten pleisterwerk afkappen + herbepleisteren (2,75 meter op 1,90 meter) + herschilderen ( primer , grondverf + 2 eindlagen).
woensdag 13 september 2017

Vochtwerend membraam en muren plakken

Na een behandeling van opstijgend vocht zou ik graag een vochtwerend membraan laten plaatsen. De muren zijn niet afgekapt. Er zou ook een volledige pleisterlaag op de muren moeten komen. De afmetingen zijn breedte en hoogte : 7,53 x 2,55 ; 2,89 x 2,55 ; 3,84 x 2,55 ; 1,52 x 2,78
zondag 10 september 2017

Bezetten van buitenmuur

Sinds enkele jaren geleden heb ik mijn buitenmuren laten bezetten. Enige tijd later ging mijn buurman 1 vd gezamenlijke muren de dekstenen ervan vervangen. Sinsdien ziet mijn hele muur groen . Ik denk van de regen die tegen de muur drupt omdat de afdekstenen volgens mij niet goed liggen.
woensdag 6 september 2017

Gelijkvloers uitplanken

Op het gelijkvloers moet 45 m² oude steen uitgeplakt worden en zo een 110m² gyplat (gyproc)
zondag 27 augustus 2017

Bezetten gelijkvloers en 1ste verdieping

Ik zoek een bezetter voor het gelijkvloers + 1 s te verdieping. Gelijkvloers is 18 m x 5 m + enkele binnenmuren (in snelbouwstenen - op plan staan deze als gyproc/ OSB) 1ste verdiep is 12m x 5m + binnenmuren (in gyproc)
maandag 21 augustus 2017

Cementbepleistering zonder isolatie

Pleisterwerken uit te voeren ongeveer 20 m². De voegen van de gevel onderaan zijn aangetast door het vocht dat vroeger in de muren zat (is intussen verholpen) en op deze manier zouden we via gevel cementering die lelijke voegen willen wegwerken.
dinsdag 15 augustus 2017

Bezetten van de terrasmuren

Ik zou graag onze terrasmuren laten bezetten in het wit, onderaan een blauwe steen laten plaatsen aan de onderkant en bovenaan afwerken met blauwe dekstenen.
zaterdag 12 augustus 2017

Zolder bekleden met gyprocpanelen

Het betreft een 6 schuine dakdelen van 4,5 m x ca. 5 m(2 gordingen). En tussen de gordingen moet extra isolatie en beplaat (mdf of gipsplaat) worden.
donderdag 3 augustus 2017

Klein bezetwerk in slaapkamer

We zijn onze slaapkamer aan het restaureren. Een bezetter zou deze namiddag kleine herstellingen komen uitvoeren, maar heeft last minute afgebeld. Aangezien ik zelf het schilderwerk gepland heb, zoeken we zo snel mogelijk een bezetter die ons uit de nood kan helpen
woensdag 2 augustus 2017

Pleisterwerken uitvoeren over gehele huis

Pleisterwerk uit te voeren.(gewoon pleisterwerk of spuitpleister). Ons huis is een alleenstaande nieuwbouwwoning in tweede bouwlijn. De rode lijnen op plan zijn de muren die moeten bepleisterd worden. Dit zou kunnen doorgaan vanaf half november.
vrijdag 28 juli 2017

Stukadoor Temse

Graag wasplaats bepleisteren. Opp: 3 x 3 + plafond
woensdag 26 juli 2017

Beschadigde muren plamuren

Ik zoek een vakman voor het plamuren van een kamer van 4m bij 5m.
dinsdag 25 juli 2017

Buitenmuur afkappen, herpleisteren en herschilderen

Buitenmuur (betonplaten) gebarsten pleisterwerk afkappen + herbepleisteren (2,75 meter op 1,90 meter) + herschilderen ( primer , grondverf + 2 eindlagen).
maandag 24 juli 2017

Muren slaapkamer herbepleisteren

Wij zitten met een vochtprobleem in de slaapkamer. Wij zouden graag twee muren laten afkappen en nadien terug laten herplakken.
zaterdag 8 juli 2017

Opnieuw stucken aan dakkapel

Doordat er een dakkapel geplaatst is moet alles weer opnieuw aangestuct worden.
woensdag 5 juli 2017

Stuccen nieuwe ramen en deur en schouw

Graag wens ik 6 ramen en een deur uit te plakken die net werden vervangen alsook de schouw op het gelijkvloers. Met het uitbreken van de oude ramen en deur is er schade aan het plakwerk rondom de ramen en deur.
maandag 3 juli 2017

Plafond bepleisteren

Plafond pleisteren buiten afdak, 3,45 m lang op 0,85 m Rondom is er op plaatsen geen cement meer.
donderdag 22 juni 2017

Scheuren herstellen van plafond

Scheuren in slaapkamer herstellen.
maandag 19 juni 2017

Plakken van nieuwbouw

Pleisteren nieuwbouwwoning Pleisterwerk op muren: 338 m² Pleisterwerk op plafonds: 79 m² Pleisterwerk op gyplat: 76 m²
maandag 19 juni 2017

Muur en plafond herstellen

Door waterschade plafond en muur herstellen. Diverse kleine plekken te herstellen.
maandag 5 juni 2017

Plaatsen van verlaagd plafond en bekleden van de muren badkamer

In de zoldering van mijn badkamer is een gat door vochtinsijpeling. Het dak werd hersteld. Nu zoek ik iemand die een verlaagd plafond kan maken. Ik dacht aan dumaplast. De badkamer meet 138 cm x 330 cm. Ik zou hierbij ook de muren willen bekleden met dit materiaal. Deze is grotendeels betegeld. Het resterend deel is 80 cm hoog. Ook zal de verlichting moeten veranderen van locatie (desnoods ander verlichtingssysteem, led).
woensdag 24 mei 2017

Herstellen pleisterwerk na waterschade

Het gaat over herstellen van pleisterwerk op een klein oppervlakte (kleiner dan 1 vierkante meter), in een hoek onder het dak rond een raam.
dinsdag 23 mei 2017

Bepleisteren van meerdere slaapkamers

Bepleisteren van slaapkamers met een oppervlakte van ongeveer 60 m².

Partners

Partners van Casius