Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een stukadoor uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende stukadoors. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere stukadoors uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors.
100 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten stukadoor aan met een gemiddelde score van 9,1/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Oost-Vlaanderen:

woensdag 19 september 2018

Stucwerken en schilderwerken uitvoeren

Badkamer ,slaapkamer muren en deel van de buitenmuren stuccen dit is een open bebouwing. Oppervlakte is vrij groot , maar niet geweten. Ongeveer badkamer is 12 m². En slaapkamer ongeveer 15 m². En daarna schilderen.
woensdag 12 september 2018

Stuccen van nieuwbouw

Stuccen van een nieuwbouw: dit gaat hem om een alleenstaande woning. 1. 1 Traditionele bepleistering op muren: 390,1 m². 1. 2 Plafonds beton en gewelven: 187,4 m². 1. 3 Hoek- en stopprofielen: 27 lm. 1. 4 Cimenterie werk in natte cellen: 12 m². 1. 5 Inplakken van raam- en deurslagen: 98,4 lm. Riho-profiel aan de ramen + afschermen ramen: Uit dikken tot 4 cm met Styrodur-isolatie Hoekbeschermers. Inplakken 1. 6 Vuil-en stortkosten: incl. Big Bag 1. 7 Extra wapening tpb poutrelles (bvb stucanet): 12,05 lm
zaterdag 8 september 2018

Bepleistering en gyprocwerken uitvoeren

De traphal is drie verdiepingen hoog. Uit te voeren werken: - het pleisterwerk op de muren en het plafond herstellen - op de 3de verdieping ook nog gyproc plaatsen waar nodig - corrigerend behang aanbrengen (- optioneel: verven) (- optioneel: de trapleuning herstellen + verven) 8mL 1,5B X3
donderdag 6 september 2018

Cementbepleistering van voorgevel herdoen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Bestaande cementbepleistering onderaan mijn gevel komt los. Ik zou deze over de gehele breedte willen laten hernieuwen.
vrijdag 31 augustus 2018

Cementbepleistering plaatsen voor open bebouwing

Cement bepleistering voor een open bebouwing en zonder isolatie. Afmetingen 50 meter lengte rondom het ganse huis en 35 hoog. Nu zijn de gevels gekalleid, buiten de onderste 30 cm, dit willen we laten cementeren rondom het huis.
maandag 27 augustus 2018

Crépi plaatsen op buitenmuur

Buitenmuur van bijbouw met schuifraam --> enkel maar rechte hoeken, vermoed rond de 10 vierkante meter in totaal.
maandag 20 augustus 2018

Pleisterwerken uitvoeren gelijkvloers woning

Gerenoveerde woning, volledig plakwerk uitvoeren op gelijkvloers. Oppervlakte 100-130 m².
woensdag 15 augustus 2018

Gyproc plafond en wanden plaatsen

We zijn op zoek naar een vakman voor het plaatsen van gyproc plafonds met kader en 2 gyproc wandjes.
maandag 13 augustus 2018

Crepi herstellen of opnieuw te plaatsen voor één gevel

Bestaande crepi is beschadigd, weg en gebarsten +- 100 m². Moet hersteld of herdaan worden. Liefst voor eind september.
zondag 12 augustus 2018

Bezetter nodig voor plafonds en muren

Pleisterwerken voor volledig nieuwbouw (3 bouwlagen). ±360m² muren (excl ramen) en ±140m² plafonds.
maandag 6 augustus 2018

Cementbepleistering aanbrengen op 2 buitenmuren

Het gaat over 2 buitenmuren die opnieuw gecementeerd moeten worden. De oude slechte cement is er af gehaald. Beide muren tellen 25m²
zondag 29 juli 2018

HOB woning binnen volledig bepleisteren

Ik wil mijn woning laten stuccen, gelijkvloers plus de bovenverdieping. Totaal 150 m² stuccen. Dit betreft een HOB woning.
woensdag 4 juli 2018

Bezetten binnenmuren en plafonds

Wij zijn op zoek naar een bezetter voor een deel van onze binnenmuren en alle plafonds van onze renovatie . Deze werken zouden moeten uitgevoerd worden half oktober 2018.
woensdag 27 juni 2018

Herstellen muren na waterschade

We hebben waterschade aan de keldermuren en vloer. Er was een probleem met een afvoerputje naast het huis waardoor het water binnenliep in de kelder. Dat is ondertussen hersteld maar de muren en vloer zijn nu aan herstelling toe. Muren herbepleisteren.
maandag 25 juni 2018

Stuccen en gyproc wanden plaatsen in rijhuis

Renovatie van een rijhuis. In het volledige huis moeten er zowel pleisterwerken worden uitgevoerd als gyproc wanden worden geplaatst. Dit is voor gans het huis, en de zolder.
dinsdag 19 juni 2018

Plaatsen van crepi met isolatie

We zijn op zoek naar een vakman voor het plaatsen van isolatie + bekleding met witte crepi van ongeveer 50m² achtergevel
donderdag 14 juni 2018

Muur herstellen en stukken na waterschade

Een grote vochtige plek op garage muur herstellen/stuccen. Het is ongeveer 1 meter hoog en 6 meter breed.
dinsdag 12 juni 2018

Herstellen van een muur en een plafond na waterschade.

Ik heb een vochtige plek in de keuken ontdekt. Ik ben niet zeker of het water in mijn muur is. Ook was er vorige week veel water binnen gekomen. Dit is in mijn houten plafond geraakt en heeft zijn weg gevonden door het plafond, waardoor er 2 bulten op staan.
donderdag 7 juni 2018

Herbepleisteren van 2 muren

herbepleistern van 2 muren van hoogte 2. 5 meter en breedte 1 meter ( een hoek dus ) Oude pleister eerst verwijderen
donderdag 7 juni 2018

Plafonds herstellen en herschilderen na waterschade

Wij zaten met een lekkage in ons appartement en hierdoor moet men de plafonds herstellen. Het gaat om in 2 ingezakte plafonds in 2 ruimtes. Hierna moet men dit herschilderen en ook een deel van de muren opnieuw schilderen aangezien deze ook zijn aangetast. Verf heb ik nog niet aangekocht.
zaterdag 2 juni 2018

Plamuren van muren

Ik zou een aantal muren willen laten plamuren die nu grotendeels met structuurverf zijn geschilderd. In 1 stuk zit een raam, een ander is een schuin plafond met een dakraam. Dit stuk is afgewerkt in gyproc en mdf.
vrijdag 1 juni 2018

Plafond herstellen en herschilderen na waterschade

Waterschade waardoor plafond vol staat met blaasjes. Het gaat om een plafond van zo een 14 m². Hiervoor op zoek naar een vakman om plafond te herstellen,op te schuren en opnieuw te schilderen na herstelling.
dinsdag 22 mei 2018

Plafond living vervangen

Ik heb een probleem met het plafond van mijn living. Huidige laminaat moet afgebroken worden alsook enkele gipsplaten. Plafond vervangen. Oppervlakte is ongeveer 4 op 5 meter. Er is een houten structuur aanwezig waarop het nieuwe plafond bevestigd kan worden.
zaterdag 19 mei 2018

Pleisterwerken uitvoeren

Stuckwerk tussen 30 à 50 m². Binnenpleisterwerk in woonkamer.
zaterdag 5 mei 2018

Crepi met isolatie aanbrengen op achtergevel

Achtergevel bepleistering (crepi of cement) op buitenmuur plaatsen isolatie is reeds geplaatst

Partners

Partners van Casius