Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een stukadoor uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende stukadoors. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere stukadoors uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors.
106 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten stukadoor aan met een gemiddelde score van 9,2/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Temse, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Oost-Vlaanderen:

woensdag 1 juli 2020

Brandwerend vals plafond plaatsen

Brandwerend vals plafond type RF60 plaatsen in technisch lokaal van 4m x 2.6m. Dubbele brandwerende beplating 15mm ophangsysteem met metal studs hoh 40cm, op de bestaande houten balken isolatie minerale wol dikte 10 cm dikte, tussen de vloerbalken, + dampscherm. voegen opgevuld, afgewerkt , klaar voor de schilder
donderdag 25 juni 2020

Schilderwerken en vals plafond steken

Slaapkamer van ong. 3.5m x 4.5m opfrissen. Vals plafond met geluidsisolatie plaatsen. Huidig behangpapier verwijderen. Vermoedelijk zal hier en daar het pleisterwerk meekomen dus zal er wellicht ook moeten bepleisterd worden.
zaterdag 20 juni 2020

Pleisterwerken uitvoeren

Wij hebben dringend een stukadoor nodig voor 35m2. BEPLEISTERING OP KALE muren en 35m2 finish eventueel ook cementeren van buitenmuur
dinsdag 16 juni 2020

Plafond keuken renoveren

Plafond was behangen met tasso en is vuil. Men krijgt het er zeer moeilijk af. Ik ben op zoek naar een andere oplossing om een deftig plafond te verkrijgen.
woensdag 3 juni 2020

Bepleisteren van 3 slaapkamers

Ik zoek iemand om 3 slaapkamers te bezetten. 4x3m zijn ze alle 3. Muren en plafond.
dinsdag 26 mei 2020

Bepleisteren van muren

Bedradingen inwerken en wanden opnieuw bepleisteren. Betreft 40-50m² die op dit moment heel oneffen staat.
zaterdag 16 mei 2020

Cementbepleistering vernieuwen

Oude gevel met cementering herdoen. Is een zijgevel naast een veld. Breedte huis is 6 m en hoogte tot nok is +/- 7 m, dus het gaat om ongeveer 38 m². Oude cementering begint onderaan los te komen, ook de voegen komen los.
zaterdag 9 mei 2020

Bezetten muur achteraan terras

Is een muur achteraan mijn terras ,heel oude muur .ik wil die graag laten bezetten. Afmeting 3 op 2,5 meter. Slaapkamer een stuk muur en dat stukje zou ook mogen bezet worden, dat is 2,5 op 3 meter (zonder raam).
dinsdag 5 mei 2020

Gyprocwerken uitvoeren

Gyproc met isolatieplaten van 10cm plaatsen in grote living van 31m² en 2.5m hoog en afwerken met USB. Gyproc met geluidisolatie plaatsen op plafond van 35m².
zondag 3 mei 2020

Plafonden en wanden verlagen of vervangen

Living wanden en plafond verlagen, in de keuken hetzelfde. Ook in de hal moeten de wanden en plafond + badkamer wand en plafond: alles samen ongeveer 200m².