Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een stukadoor uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende stukadoors. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere stukadoors uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors.
94 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten stukadoor aan met een gemiddelde score van 9,3/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Oost-Vlaanderen:

woensdag 6 december 2017

Vernieuwen van pleisterwerken en plaatsen van gyproc

Door waterinfiltratie zijn onze plafonds en muren beschadigd. Herbepleisteren van muren , plafond in een grote open ruimte op 1 ste verdieping.
donderdag 30 november 2017

Bezetten gang

Bezetten van nachthal en inkom (circa 12m²)
vrijdag 24 november 2017

Stukken van muren

We zijn op zoek naar een stukadoor voor het bepleisteren van 3 muren, in totaal +/- 75 m².
zaterdag 11 november 2017

Zolder afwerken met gyproc

Wij willen onze zolder met dampscherm en nadien met gyproc afwerken. Het gaat om ongeveer 100m² gyproc. Er moet ook een deur geplaatst worden en 3 toegangsluiken voor moeilijk bereikbare plaatsen. Er zijn ook 3 dakramen die moeten afgewerkt worden. Na het plaatsten van de gyproc ook plamuurwerk.
zondag 5 november 2017

Stuccen appartement

Ik zou een appartement laten plakken living ,keuken,slaapkamer,badkamer enkel de muren. We zouden zelf kunnen primen zodat jullie enkel hoeven te plakken, ramen hoeven niet uitgeplakt te worden worden afgewerkt met hout. de totale oppervlakte is ongeveer een 90m².
dinsdag 31 oktober 2017

Leveren en plaatsen van systeemplafond

Leveren en plaatsen van systeemplafond type eurocoustic 60x60x40. Vlakke inleg A24. T profiel 38/24 wit randafwerking L profiel 24/24 Ongeveer een 500 m².
zondag 29 oktober 2017

Stuccen van gemetste tuinberging

Ik heb een gemetste tuinberging van 50 m². Ik heb zelf zakken (basis knauf) 40 stuks reeds aangekocht. Dit is een buiten afwerkingsbepleistering. Hoekjes en latjes heb ik ook reeds.
zondag 29 oktober 2017

Stuccen van muur

Ik heb een muurtje dat moet geplamuurd worden. Hoogte ongeveer 2 meter op een lengte van 4 meter.
zaterdag 21 oktober 2017

Kelder muren stuccen

Ik wil mijn kelder laten renoveren. De muren zouden moeten worden bezet.
zondag 15 oktober 2017

Stuccen plafond garage

Bezetting van plafond garage (ongeveer 16 vierkante meter) is door waterschade aangetast en moet vernieuwd worden.
vrijdag 13 oktober 2017

Plakwerk verwijderen en muren plamuren

- 1e muur met dubbele deur. Wegens vochtprobleem (ondertussen oorzaak aangepakt) ongeveer 3 a 4m² plamuur zit los en is te verwijderen. Metalen hoekprofielen (geroest) verwijderen en vernieuwen. Elektrische schakelaar en stopcontact zijn geroest. Volledige wand, (en ook +/- 1m zijwanden) is af te werken en vlak te plamuren. Dit is geschat op ongeveer 8m². - 2e muur met gebogen raam. Wegens vochtprobleem (ondertussen oorzaak aangepakt) ongeveer 3m² plamuur zit los en is te verwijderen en nadien opnieuw de volledige wand en +/- 1. 5m zijmuur vlak te plamuren. En ook de boog op verschillende plaatsen te herstellen. Dit is op ongeveer ook 8m² geschat.
zaterdag 7 oktober 2017

Volledige benedenverdieping plakken

Volledige benedenverdieping plakken, 80 m2 plafond, muren hoogte 2,70 m - 37 m
maandag 2 oktober 2017

Keuken muur stuccen door waterschade

Door waterschade zal een muur opnieuw moeten worden bezet. Dit kan maar gezien worden wanneer de keukenkasten eraf zijn. Ter plaatse komen kijken.
vrijdag 29 september 2017

Plaatsen van crepi in gang en schilderen

Er zijn 2 gangen van 10 m lengte en 3 m hoogte. Dus 4 muren van ongeveer 30 m2 De bestaande krepie moet vernieuwd worden en herschilderd.
dinsdag 26 september 2017

Bepleisteren van woonkamer en badkamer

Pleisterwerken in woonkamer en badkamer. Renovatieproject. Vakman moet ter plaatse komen voor oppervlakte te bepalen.
zaterdag 23 september 2017

Bepleisteren van muren in slaapkamer

Pleisteren oude muren van slaapkamer . 50 vierkante meters
vrijdag 22 september 2017

Stuccen en chappe leggen

Graag een grondoppervlakte van 60 m² chape en pleisteren van die muren tijdens renovatie van onze woning.
dinsdag 19 september 2017

Bezetten van muren in de living

In de living hebben we twee bakstenen muren. Eén van ongeveer 13. 5m² en één van ongeveer 9. 5m² ( onderbroken door raam ) deze zouden we graag laten bezetten.
zondag 17 september 2017

Uitpleisteren Anodoors

Uit pleisteren van aluminium profielen van 4 binnendeuren (type Anodoor van Anohid). Dit zijn deuren die in het vlak van het bestaande pleisterwerk moeten komen te liggen.
donderdag 14 september 2017

Buitenmuur afkappen, herpleisteren en herschilderen

Buitenmuur (betonplaten) gebarsten pleisterwerk afkappen + herbepleisteren (2,75 meter op 1,90 meter) + herschilderen ( primer , grondverf + 2 eindlagen).
woensdag 13 september 2017

Vochtwerend membraam en muren plakken

Na een behandeling van opstijgend vocht zou ik graag een vochtwerend membraan laten plaatsen. De muren zijn niet afgekapt. Er zou ook een volledige pleisterlaag op de muren moeten komen. De afmetingen zijn breedte en hoogte : 7,53 x 2,55 ; 2,89 x 2,55 ; 3,84 x 2,55 ; 1,52 x 2,78
zondag 10 september 2017

Bezetten van buitenmuur

Sinds enkele jaren geleden heb ik mijn buitenmuren laten bezetten. Enige tijd later ging mijn buurman 1 vd gezamenlijke muren de dekstenen ervan vervangen. Sinsdien ziet mijn hele muur groen . Ik denk van de regen die tegen de muur drupt omdat de afdekstenen volgens mij niet goed liggen.
woensdag 6 september 2017

Gelijkvloers uitplanken

Op het gelijkvloers moet 45 m² oude steen uitgeplakt worden en zo een 110m² gyplat (gyproc)
zondag 27 augustus 2017

Bezetten gelijkvloers en 1ste verdieping

Ik zoek een bezetter voor het gelijkvloers + 1 s te verdieping. Gelijkvloers is 18 m x 5 m + enkele binnenmuren (in snelbouwstenen - op plan staan deze als gyproc/ OSB) 1ste verdiep is 12m x 5m + binnenmuren (in gyproc)
maandag 21 augustus 2017

Cementbepleistering zonder isolatie

Pleisterwerken uit te voeren ongeveer 20 m². De voegen van de gevel onderaan zijn aangetast door het vocht dat vroeger in de muren zat (is intussen verholpen) en op deze manier zouden we via gevel cementering die lelijke voegen willen wegwerken.