Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Oost-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in de provincie Oost-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors uit Oost-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in Oost-Vlaanderen.

84 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten stukadoor aan met een gemiddelde score van 9,2/10.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit Oost-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: buitenkant woning bepleisteren, stukadoor gezocht, bezetten van muren en plafond nieuwbouw, pleisterwerken uit te voeren in verbouwing, tasso binnenmuren laten bepleisteren, bezetten van diverse leefruimtes, stuccen van ganse huis, volledige verbouwing bepleisteren, voor en zijgevel bekleden met spuitkurk, waterschade appartement binnenmuur te herstellen, bepleisteren van 2 muren, plafond bezetten nadat lichtpunten zijn aangepast, herstellen van muur en plafond, bestaande sierpleister verwijderen en vervangen door crepi, vervangen gyprocplaten en schilderklaar maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Oost-Vlaanderen:

woensdag 22 maart 2017

Aanpassen muren die niet haaks staan

Wij willen een L-vormige keuken laten plaatsen maar blijkbaar staan de muren niet haaks op elkaar.
maandag 20 maart 2017

Voor en zijgevel bekleden met spuitkurk

Voor-en zijgevel bekleding met spuitkurk. De gevels zijn niet geïsoleerd. Dacht aan dit alternatief ipv spouwisolatie of crepi. Oppervlakte bedraagt ongeveer 60 m².
zondag 26 februari 2017

Bezetten van muren en plafond nieuwbouw

Bezetten van muren en plafond nieuwbouw. In totaal muren en plafond ongeveer 464 m². Woning moet nog gebouwd worden .
vrijdag 24 februari 2017

Plaatsen van gyproc platen

Plaatsen van gyproc op een tamelijk hoog zolderplafond (onder dak).
woensdag 22 februari 2017

Pleisterwerken van badkamer

Ik ben momenteel bezig met het renoveren van mijn badkamer. Vroeger waren de muren bedekt met behangpapier. Enkel de zone rond het bad is afgewerkt met tegels. De muren zijn al bezet, maar deze zijn niet effen genoeg voor te schilderen. De schouw in de badkamer is afgewerkt in gyproc en dient ook bezet te worden. Nu zoek ik een vakman voor het herstellen/bijwerken van de pleister. Het betreft een oppervlakte van +/- 22m².
zondag 5 februari 2017

Bepleisteren nieuwbouwwoning

Graag hadden wij offerte aangevraagd voor de bepleistering van een nieuwbouwwoning. Plannen zijn aanwezig. Oppervlakte ? 200 m²
dinsdag 31 januari 2017

Muren isoleren en pleisteren schouw en haard uitbreken

Ik ga een schouw afbreken en de opening zou opnieuw bezet moeten worden. Ook de badkamer wordt helemaal afgebroken en zou opnieuw geïsoleerd moeten worden. Muren zijn vaste volle muren, dus beste isolatie en afwerkplaten bijeen. Kleine berging van 0,5 x 0,5 m ook bezetten. Graag een prijsofferte voor de werken.
zondag 29 januari 2017

Pleisterwerken van muren en plafond verbouwing

Pleisterwerk op wanden met nieuw mestelwerk : 130,97m² Pleisterwerk op wanden met cementering : 19,68m² Hoek-en stopprofielen : 40,80 lm Dagkanten ramen en deuren : 35,63 lm Plafond met pleisterwerk 28,17m² Plafond met stucanet : 27,87 m² Dit is volgens de meetstaat opgesteld door de architect.
zondag 22 januari 2017

Scheurherstel in de woning

Minder dan 15 m². Scheurherstel in de woning
vrijdag 20 januari 2017

Pleisteren van betonmuren

Verfklaar maken van prefab beton muren, van ongeveer 120m² (bijna geen oneffenheden aanwezig). Uitplakken van nieuw geplaatste ramen en uitplakken van stalen steunbalk (+- 2m lang) en 14/16cm breed).
woensdag 18 januari 2017

Herstelling muur na lek

We hebben enkele muren die vochtplekken vertonen van een oud lek (reeds opgelost en droog). Deze zouden moeten aangepakt worden. We denken dan aan losmaken en verwijderen van losgekomen stukwerk. Bijwerken, opschuren en verfklaar zetten. Eventueel stukken overschilderen. is niet groot van oppervlakte.
donderdag 12 januari 2017

Binnenpleisterwerk grondige renovatie Brakel

Op het gelijkvloers zijn heel wat ramen dichtgemetseld en andere vergroot. Het oude plakwerk is bijna overal verwijderd en de muren moeten dus herbepleisterd worden. Periode: eind februai - eerste helft maart. Ik had daarvoor graag een offerte.
maandag 9 januari 2017

Pleisterwerken van muren en plafond

Ik zou graag mijn huis laten bepleisteren. Het gaat om de binnenmuren en plafonds alle voorbereidende werken zijn gedaan zoals voorstrijkmiddel en hoekprofielen oppervlakte : 1 grote woonkamer met veranda, 2 kleine gangen , badkamer , 1 grotere gang,
maandag 12 december 2016

Scheurherstel muren leslokalen

Er zitten scheuren in sommige muren van leslokalen. Bezetwerk komt los.
zondag 27 november 2016

Bepleisteren van muur

Er is water door het muur gekomen van 10 m die volledig moet bewerkt en bepleisterd worden. Bestek voor de verzekering.
dinsdag 8 november 2016

Herstellen plafond en muur na lekkage

Door een lekkend kraantje aan de wasmachine bij de buren op het eerste verdiep is onze plafond ontsierd met bruine vlekken , en is de muur op gelijkvloers vochtig met schimmel en sterke reukhinder als gevolg . Graag komen zien en opmaken offerte voor verzekering en snelle oplossing.
maandag 31 oktober 2016

Herstellen waterschade

Door een lek in de douche zijn delen van het plafond en stukken muur vochtig geworden. Het lek in de douche is nu hersteld dus wensen we ook verder te bekijken hoe we de vochtige muren en plafond best aanpakken.
zaterdag 29 oktober 2016

Badkamer bepleisteren

Voor de installatie van mijn badkamer ben ik op zoek naar een stukadoor die mijn badkamer kan komen bepleisteren alvorens de badkamer te kunnen installeren. Dit dient zo snel mogelijk uitgevoerd te worden.
donderdag 20 oktober 2016

Bepleisteren ramen en muren

Bepleisteren plakken van muren, ramen. Traphal en 5 kamers.
woensdag 19 oktober 2016

Herstelling van pleisterwerk muur na waterschade

Door waterlekken van het dak is er op verschillende plaatsen schade in mijn appartement. Ik had graag een bestek voor de herstelling van de muren.
maandag 17 oktober 2016

Plakwerken enkele muren

Wij lieten deze zomer een nieuwe keuken en voordeur plaatsen en zijn nog op zoek naar iemand die voor de afwerking zou kunnen zorgen. Specifiek: De binnenafwerking van de voordeur moet nog gebeuren. Een aantal muren dienen eveneens nog afgewerkt te worden (kleine oppervlakten).
vrijdag 14 oktober 2016

Bezetten binnenshuis

Ik wil de woonkamer en open keuken bezetten. Totale muuroppervlakte is ongeveer 55m².
donderdag 6 oktober 2016

Herstellen plafond na waterschade

Scheuren op het plafond en barsten door waterschade. 2 grote kamers; plafond te herstellen en daarna schilderen.
dinsdag 4 oktober 2016

2 gyproc plafonds

Plaatsen van een 1 plafond in gyproc van 5 op 3 meter + afwerking + afwerken muren door uitbreken plafond zijn sommige stukjes afgebroken deze moeten opnieuw bezet worden en vervolgens geschilderd. Plaatsen van 1 plafond van 4 op 3 meter + afwerking plafond (muren nog in orde).
zondag 2 oktober 2016

Dubbel plafond met isolatie in slaapkamer

In de slaapkamer - onder het plat dak - zou ik dubbel plafond met isolatie tussen willen laten leggen

Partners

Partners van Casius