Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een stukadoor uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende stukadoors. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere stukadoors uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors.
94 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten stukadoor aan met een gemiddelde score van 9,3/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Oost-Vlaanderen:

dinsdag 13 maart 2018

Buitenmuurtje bepleisteren

Op een bestaande bepleisterde muur hebben wij nog een stuk muur verder gebouwd. Dit extra stuk muur moet ook bepleisterd worden.
dinsdag 13 maart 2018

Gyproc plafond vernieuwen

Plaatsen van nieuw gyproc plafond in de gang en berging. (zie bijlage) Momenteel is plafond in hout maar door een waterlek is het krom getrokken. Liefst plaatsen en schilderen.
zondag 11 maart 2018

Gyproc plafond plamuren

Het plamuren en schuren van een gyproc plafond zodat deze schilderklaar staat. Oppervlakte plafond is 20,5 m² en de hoogte hiervan is 3.30 meter.
donderdag 8 maart 2018

Herbepleisteren en schilderen muren

Er zouden 14 muren moeten opnieuw geschilderd worden (totaal 42 m lang) waarvan op 10 m vochtstrepen zijn na een waterlek, zie foto. De strepen zouden eerst moeten effen gezet en behandeld worden en nadien de totale muren (42 x 3m) beschilderd.
zondag 4 maart 2018

Dichten aansluiting naden gyprocwanden en muren

Door het 'zetten' van de balkstructuur van het dak zijn er brede kieren ontstaan tussen gyprocwanden en bepleisterde muren. De pleister is gebroken en er tussenuit gevallen. De kieren zijn soms breed. De gyprocanden werden geplamuurd. Het gaat over een vrij grote oppervlakte van twee verdiepingen (kinderkamers en mezzanine). De naden dienen zorgvuldig gedicht te worden en te worden voorzien van flexibele naad zodat wij kunnen schilderen en het achteraf weer niet gaat barsten.
dinsdag 27 februari 2018

Bezetten van gang en traphal

Egaliseren gang en traphal. Bezetten van muren in totaal 70 m².
zondag 18 februari 2018

Muren bepleisteren

Ik zoek een stukadoor die pleisterwerken kan komen uitvoeren tijdens een renovatieproject. Ik schat dat het gaat om een oppervlakte tussen de 5 en de 10 vierkante meter dat men opnieuw moet bepleisteren.
donderdag 15 februari 2018

Bepleisteren woonkamer

Ik wil graag onze woonkamer laten bepleisteren. De oppervlaktes zijn ongeveer : muren 50 m² en plafonds 60 m² ( plafonds waar maar één dun laag finisher zou moeten komen ) Graag de ruimtes afplakken . Betoncontact is al op de muren gesmeerd. En zou zo snel mogelijk moeten gebeuren.
dinsdag 13 februari 2018

Plafond en muur herstellen na waterschade

Door waterschade is ons plafond gebarsten en moet men dit herstellen. Het gaat ook om een muur die men opnieuw moet schilderen, ongeveer 5 à 6 m² in een puntdak. Ik zoek iemand die deze werken kan uitvoeren.
maandag 12 februari 2018

Herbepleisteren van de muren

Eerst dient een offerte voor de verzekering gemaakt te worden. Na goedkeuring moeten de muren opnieuw gepleisterd worden.
vrijdag 2 februari 2018

Muren opnieuw bezetten na vochtschade

Door vochtproblemen wil ik graag mijn muren opnieuw laten plakken. Het gaat om 3 muren die men moet herstellen. Ook de betonnen vloer moet worden hersteld.
donderdag 1 februari 2018

Binnenmuren opnieuw plakken na waterschade

Wegens een defecte afvoer van de gebuur heb ik waterschade aan de voorgevel en tussenmuur. Aan de binnenkant moet er zo een 4 m² opnieuw worden geplakt. Ook de buitenmuur is er beschadiging, hier moet men de loden dakgoot herstellen.
vrijdag 19 januari 2018

Kelder opnieuw plakken

De muren zitten vol met vocht door schade van derde. De muren van de kelder moeten opnieuw worden geplakt.
donderdag 18 januari 2018

Plamuren tasso behang in de badkamer

Ik wil de badkamer aanpakken en de bestaande tasso laten plamuren tot een mooie gladde oppervlakte. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 25 m².
zondag 14 januari 2018

Herstellen pleisterwerk na waterschade

Door een ondertussen verholpen vochtprobleem hebben wij schade aan de bepleistering van een binnenmuur. Deze schade breidt zich uit over een breedte van 3 meter en hoogte (van vloer tot plafond) van 2 m 44. Huis is gelegen in centrum van Aalst.
zaterdag 13 januari 2018

1 muur bezetten en raam uitwerken

In mijn keuken heb ik een nieuw raam laten steken. Deze muur zou nu moeten bezet worden en het raam mooi afgewerkt worden.
woensdag 10 januari 2018

Bepleisteren en herschilderen na vochtschade

Door vochtschade moet men enkele muren herbepleisteren en herschilderen. Het gaat om een stuk muur van 1 m op 2.5 m en een ander stuk muur van 2 m op 3 m. Ook er is nog een andere muur van 4 m op 3.5 m waar er een nieuwe gyproc plaat moet komen en ook herschilderen. Als laatste is er nog een muur die moet worden hersteld, het probleem hier te bespreken met de vakman.
dinsdag 9 januari 2018

Bepleistering van binnenmuren

We zijn op zoek naar een aannemer voor bepleistering van binnenmuren in eindafwerking voor de volledige woning . Graag in twee lagen: basislaag in kalk-cementpleister, specifiek product Putzuna BA-W, afwerkingslaag in gipspleister, kwaliteitsproduct naar keuze. Het betreft het GLV en 3 slaapkamers.
woensdag 6 december 2017

Vernieuwen van pleisterwerken en plaatsen van gyproc

Door waterinfiltratie zijn onze plafonds en muren beschadigd. Herbepleisteren van muren , plafond in een grote open ruimte op 1 ste verdieping.
donderdag 30 november 2017

Bezetten gang

Bezetten van nachthal en inkom (circa 12m²)
vrijdag 24 november 2017

Stukken van muren

We zijn op zoek naar een stukadoor voor het bepleisteren van 3 muren, in totaal +/- 75 m².
zaterdag 11 november 2017

Zolder afwerken met gyproc

Wij willen onze zolder met dampscherm en nadien met gyproc afwerken. Het gaat om ongeveer 100m² gyproc. Er moet ook een deur geplaatst worden en 3 toegangsluiken voor moeilijk bereikbare plaatsen. Er zijn ook 3 dakramen die moeten afgewerkt worden. Na het plaatsten van de gyproc ook plamuurwerk.
zondag 5 november 2017

Stuccen appartement

Ik zou een appartement laten plakken living ,keuken,slaapkamer,badkamer enkel de muren. We zouden zelf kunnen primen zodat jullie enkel hoeven te plakken, ramen hoeven niet uitgeplakt te worden worden afgewerkt met hout. de totale oppervlakte is ongeveer een 90m².
dinsdag 31 oktober 2017

Leveren en plaatsen van systeemplafond

Leveren en plaatsen van systeemplafond type eurocoustic 60x60x40. Vlakke inleg A24. T profiel 38/24 wit randafwerking L profiel 24/24 Ongeveer een 500 m².
zondag 29 oktober 2017

Stuccen van gemetste tuinberging

Ik heb een gemetste tuinberging van 50 m². Ik heb zelf zakken (basis knauf) 40 stuks reeds aangekocht. Dit is een buiten afwerkingsbepleistering. Hoekjes en latjes heb ik ook reeds.

Partners

Partners van Casius